#Lichtpuntje | herinnering op hout

Er zijn mensen die er niet zoveel mee hebben, maar ik heb er juist wel heel veel mee: foto’s! Ik vind het heel leuk om foto’s te maken en nog veel leuker om oude foto’s terug te kijken. Foto’s zijn voor mij een manier om dingen, momenten of mensen te blijven herinneren en dat maakt me blij. Daarom vind ik foto’s heel belangrijk. Zo nu en dan zijn er foto’s die extra bijzonder zijn en dan vind ik het wel leuk om deze iets specialer af te laten drukken. Zo liet ik een foto van Jesolo afdrukken op hout.


Jesolo is de plek in Italië waar mijn familie woont. Vorige maand was ik er een aantal dagen. Op het strand in Jesolo heb je om de zoveel meter een houten steiger. Deze foto heb ik niet zelf gemaakt, maar gekocht via Imagehack. Ik vind het gewoon een hele mooie foto en daarom heb ik deze af laten drukken op hout.

Een foto afdrukken op hout is ietsje anders dan een foto afdrukken op papier. De kleuren zijn anders en je ziet natuurlijk dat de foto op houten panelen is afdrukt. Een voordeel is dat je de foto niet hoeft in te lijsten. Het hout blijft vanzelf mooi rechtop staan of je kunt de foto direct aan de muur hangen. Ik geef de voorkeur aan het neerzetten van de foto. Het lijkt me leuk om er een mooi hoekje van te maken, misschien in combinatie met het schelpenlijstje dat ik eerder maakte.

herinnering op hout herinnering op hout herinnering op hout

Ik liet de foto afdrukken via Albelli, ik vind dit persoonlijk een erg fijne en makkelijke webshop voor fotoartikelen. Ik al eerder eens een fotoalbum afdrukken bij Albelli en daar was ik heel tevreden over. Over deze foto op hout ben ik ook erg tevreden. De kwaliteit is mooi en de kleuren van de foto komen heel goed uit. Daarnaast is de service heel snel, binnen enkele dagen had ik mijn foto op hout al in huis.

Momenteel heb ik nergens plek om mijn foto mooi neer te zetten. Wanneer ik mijn eigen plek heb dan weet ik zeker dat ik wel een mooie plek kan vinden voor mijn foto van Jesolo. Ik ben er in ieder geval heel blij mee. Het is voor mij een bijzondere plek waar ik later dit jaar nog eens naar terug zal keren.

Welke foto zou jij wel willen laten afdrukken op hout?

Dit product is mij toegestuurd ter review.

Volg:
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben negenentwintig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

Share:

8 Reacties

 1. 27 mei 2015 / 10:43 pm

  Ik kán niet zonder foto’s, daar hecht ik echt heel veel waarde aan omdat het zulke mooie herinneringen weer oproept. Erg mooie foto heb je uitgekocht om op hout te zetten. Ik zou niet kunnen kiezen, te veel foto’s ;p

 2. 27 mei 2015 / 11:08 am

  Prachtige foto!

 3. 24 mei 2015 / 10:45 pm

  Zo’n strand foto op hout geeft het net een extra touch ♥ Echt n geweldige foto.

 4. 24 mei 2015 / 8:51 pm

  Je hebt een mooie foto uit gekozen!
  En wat een mooi effect geeft dat hout!

 5. 24 mei 2015 / 4:47 pm

  Wat een super mooie foto is dit! Leuk dat ie op hout is :-)

 6. 24 mei 2015 / 12:39 pm

  Ah de foto is echt gaaf! Het effect op hout geeft de foto nog net wat meer extra!

 7. 24 mei 2015 / 11:52 am

  Wauw, wat een prachtige foto! Ook heel leuk om deze op hout te laten afdrukken. Ik zou ook voor een foto van het strand kiezen, past er helemaal bij! <3

 8. 24 mei 2015 / 11:24 am

  Wow wat een geweldig mooie is dit :D Ik heb ook een foto op hout besteld :D x