(BIRTHDAY) WISHLIST

Aanstaande vrijdag is de dag waarop ik maar liefst negentwintig kaarsjes mag uitblazen. Time flies when you are having fun.  Dat zeg ik ieder jaar opnieuw, omdat het gewoon echt zo is. Iets dat ik ook ieder jaar doe: een wishlist plaatsen op mijn blog, met dingen die ik nog graag zou willen hebben. Mijn verjaardag is een mooie reden om daar eens bij stil te staan. Ondanks dat ik eigenlijk alles heb wat mijn hartje begeert en heel gelukkig ben.

Naarmate de jaren verstrijken zijn de grootste cadeautjes geen materialistische zaken, maar dingen die niet tastbaar zijn. Zo zou mijn grootste cadeau zijn wanneer ik Juup kon knuffelen op mijn verjaardag of een stukje taart met mijn opa zou kunnen eten. Dat kan helaas niet. Mooie reden om te genieten van de dingen die er wel zijn en waar ik (ook) heel gelukkig en blij van word. Ik vind het ieder jaar lastig om een wishlist te maken, er is nooit iets is dat ik MOET hebben. Wel zijn er dingen die ik leuk zou vinden om te hebben.

 •  Ik vind het merk Love Stories heel mooi en ik zou het niet erg vinden om in een van hun mooie bikini’s rond te lopen op het Italiaanse strand. Deze groene bikini is mijn favoriet <3 zo leuk!
 • Ongeveer twee jaar geleden heb ik van mijn papa voor kerst een flesje Bonbon van Viktor & Rolf gekregen. Omdat we nog midden in de verhuizing zitten kan ik me niet herinneren waar het flesje gebleven is, maar ik weet wel dat deze bijna op is. Daarom zou ik graag een nieuw flesje willen. Ik blijf die geur heel lekker vinden
 • Voor kerst kreeg ik van Tom een paar bobby’s en de afgelopen maanden zijn mijn bobby’s en ik onafscheidelijk geweest. Daarom zou ik graag nog een tweede paar willen. Ik draag ze echt vrijwel dagelijks. Ik twijfel nog een beetje tussen de witte en deze in burgundy. Ik hou van deze kleur en van deze schoenen, dus dat zou een goede combi zijn.
 • In ons nieuwe huisje zal ik een grote hobby- cq. werkkamer krijgen, vol met mijn knutselspullen. Ik wil vanaf dat moment echt actief bezig zijn met mijn creativiteit. Ik kijk er zo naar uit! Op mijn wishlist staat al langer een tekentablet – het lijkt me onwijs handig om tekeningen op deze manier te kunnen maken en bewerken. Ik heb het al vaker gezegd, ik wil in de toekomst echt meer gaan tekenen.
 • Toen Tom en ik op de vrijmarkt waren met Koningsdag hebben we een aantal oude platen (vinyl) gekocht. Bij mijn ouders op zolder liggen er ook nog een aantal die van mij zijn. Echt SUPER leuk! We hebben alleen nog geen platenspeler, maar die gaat er zeker komen. Er zijn nog een aantal platen die op mijn wishlist staan, waaronder met muziek van the Beatles en the Rolling Stones.
 • De Funko Pop figuurtjes hebben jullie wellicht al eens ergens voorbij zien komen. Ik vind ze zo leuk! Nadat ik ze allemaal heb bekeken, ben ik tot de conclusie gekomen dat ik ze absoluut niet wil gaan hoarden. Wel zijn er een aantal figuurtjes die ik graag in mijn boekenkast zou willen. Deze variant van Dumbledore, Bambi, Eeyore en Amy Winehouse. Ze beelden allemaal iets uit dat belangrijk voor mij was/is. En daarom vind ik deze juist zo leuk.
 • Voor in ons nieuwe huisje zou ik graag zo’n lichtbak met tekst willen hebben. Het lijkt me echt leuk om deze neer te zetten en steeds een andere tekst of quote er op te zetten. Deze staat al langer op mijn wishlist en ons nieuwe huisje is een leuk moment om er eentje aan te schaffen.
 • Wat ik verder heel leuk vind op dit moment zijn planten. Ik heb er al een aantal gekocht, maar heb nog een aantal lege potjes waar ik iets in wil zetten. Aangezien ik de laatste maanden een soort voorliefde voor de kleur groen heb ontwikkeld, kan ik heel blij worden van planten.
 • Cactussen <3 vooral wanneer er van die kleurrijke (roze) bloemen opzitten. Zo mooi.
 • Het RASKOG roltafeltje staat ook al langere tijd op mijn wishlist, deze zou prima van pas komen in mijn nieuwe werkkamer <3

Eigenlijk zijn er een heleboel dingen waar ik blij van word. Happy Socks, schoenen, knutselspullen, geurkaarsen. En omdat we druk bezig zijn met ons nieuwe huis in te richten ben ik ook continu aan het kijken voor leuke spulletjes voor in huis. Met name in het wit en groen.

Ik wens jullie allemaal een mooie, zonnige dag toe – xA

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. 17 mei 2017 / 7:13 pm

  Hele mooie wishlist. Ik vind die schoenen wel gaaf

 2. 17 mei 2017 / 5:23 pm

  HELE MOOIE WISHLIST! IK VIND VOORAL DIE BIKINI ECHT HEEL ERG TOF. IK WIL STIEKEM OOK WEL EEN PLATENSPELER IN HUIS, MAAR DAAR HEBBEN WE OP HET MOMENT NIET ECHT DE RUIMTE VOOR.. GEFELICITEERD VAST!