Mijn lichtpuntjes in de maand juni en juli

Ik kan eigenlijk niet geloven dat het al augustus is. De maanden zijn voorbij gevlogen! Omdat ik in de zomerperiode altijd minder blog, besloot ik om een lichtpuntjes-artikel te schrijven over de maanden juni en juli samen. Het waren twee fijne maanden met veel zon en leuke dingen. In dit artikel vertel ik jullie over mijn (Italiaanse)  lichtpuntjes in de afgelopen twee maanden.

Onze vakantie in Italie

In juni gingen Tom en ik samen op vakantie naar Italie voor twee weken. Waarvan een week in Lido di Jesolo en een week aan het Gardameer. We hebben een onwijs fijne vakantie gehad. Het was er iedere dag mooi weer, we hebben lekker gegeten, we hebben uitstapjes gemaakt en we hebben heerlijk kunnen luieren aan het strand. Precies zoals mijn perfecte vakantie er uitziet. Italie is echt mijn meest favoriete vakantieland allertijden, ik kijk er altijd heel erg naar uit om terug te gaan. Mede omdat ik dan mijn Italiaanse familie weer kan zien. Die moet ik het hele jaar missen. Ik ben altijd heel blij wanneer ik hen weer zie.

Zoals ik al zei verbleven we de tweede week aan het Gardameer, in de buurt van Sirmione. Ik ben al op veel plekken geweest in Italie, maar nog nooit eerder aan het Gardameer. Het uitzicht op het Gardameer was iedere dag opnieuw weer prachtig, ik denk niet dat dit uitzicht me ooit gaat vervelen.

Verona

Vanuit Sirmione is het ongeveer drie kwartier rijden naar Verona. Ondanks dat ik er al eens geweest was, vond ik het toch leuk om alles weer opnieuw te zien. Zo is er een prachtige winkelstraat, met de mooiste winkels. Er ligt o.a. een Sephora, een Disney Store, een hele mooie Furla-winkel en ga zo maar door. Van ieder mooi merk is er een winkel te vinden. Leuk om even te kijken en rond te lopen. Daarna zijn we naar het balkon van Julia gelopen, maar daar was het gewoon echt heeeeeeel druk.

We hadden een slotje bij ons en wilde dat graag ergens ophangen. Cheesy, maar wel heel leuk om te doen. We besloten om op zoek te gaan naar een geschikte plek om het slotje op te hangen. We liepen naar Castelvechhio, waar we nog een uurtje rondgelopen hebben. We maakten foto’s en hingen ons slotje aan een hekwerk. Missie geslaagd! Daarna begon het te regenen en zijn we terug naar de auto gegaan. Vanuit Verona zijn we naar Bardolino gereden. Ook een heel mooi dorpje, waar ik hele mooie schoenen heb gekregen van mijn vriend <3

Naaimachine

Vanaf september ga ik lessen volgen om kleding te kunnen maken. Samen met mama ga ik een keer in de week op les. Aan het einde van het schooljaar zullen we hier ook een diploma voor krijgen. Ontzettend leuk! Dit had ik al heel veel eerder moeten doen. Afgelopen week zijn we samen een naaimachine gaan kopen. Ik kocht een naaimachine van Brother Innov-Is 100 Prime Edition. Ik was gewend om met de mechanische naaimachine van thuis te werken en dat ging prima. Dit is een veel nieuwer model en werkt heel fijn en efficient. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan.

Robbie Williams

Vorig jaar kocht ik kaartjes voor het concert van Robbie Williams in Nijmegen. Ik heb er lang naar uitgekeken en 4 juli was het eindelijk zo ver. Ik ging samen met mijn vriend en we hebben echt een hele leuke avond gehad. Concerten van Robbie zijn altijd zo leuk en gezellig – het is en blijft een echte entertainer. Wanneer hij opnieuw naar Nederland komt, zal ik wederom kaartjes kopen voor zijn show.

Naast onze geweldige vakantie en al bovenstaande, zijn er nog meer lichtpuntjes geweest de afgelopen twee maanden. Ik vertelde jullie vorige week al over mijn Wall Grid dat sinds kort in mijn hobbykamer hangt. Deze hangt vol met lichtpuntjes en ik kijk er heel graag naar. Daarnaast waren er leuke weekendjes logeren en gezellige etentjes.

Wat waren jouw lichtpuntjes de afgelopen twee maanden? xA

Volg:
Share:

10 Reacties

 1. 25 augustus 2017 / 3:13 pm

  Mooi Lijstje. Ik Was Dit Jaar Ook Weer Bij Het Garda meer En Dat Was Heerlijk. Tof Dat Je NAAILESSEn Gaat Nemen Dat Wil Ik Ook Nog altijd Eens Doen.

  • 25 augustus 2017 / 3:14 pm

   Oh Mijn Telefoon Maakt Er Op De Mobiele Website Hele Rare Interpunctie Van Haha Sorry!

   • 14 september 2017 / 3:14 pm

    Haha, geen probleem! Ik moet nog even uitvinden hoe ik de hoofdletters kan bewerken – werkt een beetje onhandig, haha!

  • 14 september 2017 / 3:15 pm

   Het Gardameer is prachtig! Ik was er nog nooit geweest, maar wil zeker nog een keertje terug. Ik ben nu al twee lessen op weg met naailes en kan alleen maar zeggen: doen! Zo ontzettend leuk.

 2. 7 augustus 2017 / 5:19 pm

  Leuke dingen heb je gedaan! Naailessen lijken me ook erg leuk & handig :)

 3. 4 augustus 2017 / 7:05 pm

  Mooi lijstje! Ik hou ook van Italie, het gardameer is inderdaad prachtig!

 4. 4 augustus 2017 / 3:21 pm

  WAt is Italië toch mooi he! Ik ben er afgelopen februari nog geweest toen ik een rondreis met school maakte!

 5. 3 augustus 2017 / 1:36 pm

  Heel mooi lijstje! Verona lijkt me een prachtige stad, wil ik heel graag nog eens heen.

 6. 3 augustus 2017 / 1:08 pm

  Super fijne lichtpuntjes zeg. genieten!

 7. 3 augustus 2017 / 11:09 am

  Wat een fijne lichtpuntjes!