Ik opende mijn eigen shop op Etsy

etsy shop

Naast bloggen zijn er nog andere dingen die ik heel leuk vind om te doen in mijn vrije tijd. Zo vind ik het leuk om armbandjes te maken. Het is een hobby waar ik graag mee bezig ben, vooral in de zomer. Het werkt voor mij rustgevend wanneer ik met kleine kralen zit te freubelen. Omdat ik regelmatig complimenten en vragen krijg over de zelfgemaakte armbandjes, maakte ik er een aantal om te verkopen. Vanwege de positieve reacties besloot ik om een eigen Etsy-shop te openen en om daar mijn armbandjes te gaan verkopen.

etsy shopIk vind het onwijs leuk om bezig te zijn met dit nieuwe project. Petit Bonheurs betekent ‘kleine genoegens’ oftewel ‘little happiness’. Voor mij een toepasselijke naam, aangezien ik hoop dat mensen mijn armbandjes als kleine lichtpuntjes zien. De armbandjes die ik maak zijn allemaal anders gecombineerd. Daarnaast maak ik armbandjes op verzoek.

Voor nu staan er een aantal armbandjes in de shop die ik met veel plezier heb gemaakt. De shop zal regelmatig aangevuld worden met nieuwe items. Misschien dat ik in de toekomst ook andere (zelfgemaakte) spulletjes ga verkopen. Ik zou het heel leuk vinden als je eens een kijkje zou nemen :-)

Fijne dag voor jullie allemaal – xA

BewarenBewarenBewarenBewaren

Volg:
Share:

7 Reacties

 1. 7 september 2017 / 6:24 pm

  Wat een schattige armbandjes zeg! Het is dat ik het geduld er niet voor heb maar ik kan me voorstellen hoe rustgevend dit zou kunnen zijn.. Fijn dat je hier dan ook nog wat extra’s mee kunt verdienen:).

  • 14 september 2017 / 3:10 pm

   Dankjewel :-)! Ik vind het heel fijn om te doen, maar iedereen heeft natuurlijk andere dingen die voor hun ontspannend werken :-)

 2. 7 september 2017 / 12:05 pm

  Wat een superleuke shop! Ik ga zeker eens een kijkje nemen, want het armbandje ziet er heel erg leuk uit. Goed bezig!

 3. 7 september 2017 / 8:33 am

  Ziet Er Goed Uituit, Leuke Naam Ook! Hoop Dat Er een dag Komt DAt Je Ook Olifantjes Verkoopt, Hihi 😇😘

  • 14 september 2017 / 3:10 pm

   Dankjewel <3! Wie weet in de toekomst :-) X

 4. 7 september 2017 / 8:05 am

  super gaaf :D veel succes!

  • 14 september 2017 / 3:11 pm

   Dankjewel Femke :-)