Wishlist 2017

Als kind maakte ik vlak voor Sinterklaas altijd een verlanglijstje met speelgoed dat ik graag wilde hebben. Rond de feestdagen vielen er altijd van die dikke folders (lees: boeken) van bekende speelgoedwinkels op de deurmat, waar ik dan fanatiek kruisjes ging zetten bij de dingen die ik graag wilde hebben. Sinds ik blog heb ik dit weer opgepakt en maak ik een of twee keer per jaar een digitaal wensenlijstje met dingen die ik graag zou willen hebben.

Nu ik ouder ben merk ik dat ik het steeds moeilijker vind om een verlanglijstje samen te stellen. Veel dingen op mijn wensenlijst zijn niet te koop en dat maakt het wel lastig om iets te verzinnen. En wanneer ik iets heel graag wil hebben, dan koop ik het vaak gewoon zelf al. Dan haalt het mijn verlanglijstje niet eens. Dat gaat nou eenmaal zo als je ouder wordt.

 • Eigenlijk heel stom, maar ik heb nog nooit een haardroger gehad. En dat terwijl het heel handig is wanneer je nog even snel je haar wilt wassen en drogen. Nu was ik mijn haar eigenlijk alleen ‘s avonds en ga dan slapen met nat haar. Vooral rond de wintermaanden sta ik dan regelmatig op met een coupe plofkip. Mooi moment om er eens een aan te schaffen.
 • In mijn appartement had ik een grote kast op de badkamer waarin ik al mijn verzorgingsproducten en make-up kon plaatsen. Dat heb ik nu niet meer, waardoor alles nog steeds in dozen zit. Heel onhandig en zonde, want zo gebruik ik het niet. Daarom wil ik graag een speciaal kastje waar ik al deze spullen in kwijt kan. De Alex van IKEA is een ideale kast hiervoor.
 • Ik ben opgegroeid met de boeken van Harry Potter en nog steeds zijn deze boeken een van de mooiste dingen die ik meegenomen heb uit mijn kindertijd. Ik las de boeken ontelbare keren in het Nederlands en wil ze nu graag eens in het Engels gaan lezen. Deze staan op mijn verlanglijstje.
 • Tom en ik hebben samen een platenspeler gekocht. Onwijs leuk! Van de Kallax wil ik graag een speciaal kastje maken waar de platenspeler op kan staan. Ik zag een leuke DIY op internet en dit kastje is ideaal voor platenspelers en platen.
 • Daar komt bij dat er nog een aantal platen zijn die ik heel graag zou willen hebben. O.a. van John Mayer en Robbie Williams.
 • Vanaf het eerste moment dat ik de tassen van Vlieger en Vandam zag, was ik erdoor gefascineerd. Ik wilde er ontzettend graag eentje hebben, maar ze zijn gewoon onwijs prijzig. Nu, jaren later, vind ik ze nog steeds heel tof. Sinds kort verkopen ze een clutch in de vorm van een teckel. En die doet me dan weer aan mijn Juup denken. Deze tas staat hoog op mijn wensenlijstje, ondanks de prijs.
 • Op mijn vorige wishlist plaatste ik er al een aantal die ik graag zou willen hebben: Funko Pops! Ik blijf ze heel tof vinden en dan met name deze vier (lees: Eeyore, Bambi, Albus Dumbledore en Amy Winehouse).
 • Nog niet zo lang geleden las ik het het boek Judas, heel indrukwekkend. Het vervolg wil ik ook graag lezen.
 • Iets dat eigenlijk al heel lang op mijn verlanglijstje staat, maar nooit heb gekocht: een tekentablet. Omdat het me heel tof lijkt om mijn tekeningen meteen op mijn laptop te hebben staan.

Ondanks al het bovenstaand ben ik al snel blij en vind ik veel dingen leuk. Ik lees graag, ik knutsel graag. Een tof boek of mooi breigaren vind ik ook altijd ontzettend leuk! Of gewoon iets om mee te knutselen. Daarnaast vind ik cadeau’s geven veel leuker dan cadeau’s krijgen. Ik word er altijd een beetje awkward van als ik cadeau’s krijg.

 

Wat staat er dit jaar op jouw wensenlijstje? xA

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. 24 november 2017 / 7:52 pm

  Oja de boeken van Harry Potter zou ik ook wel in zo’n mooie reeks willen hebben! Ik ben nu ook m’n lijstje aan het opstellen. Om hebberig van te worden!

 2. 24 november 2017 / 6:52 pm

  Ik heb ook een kallax kastje waar ik mijn tv op heb gezet, mooi kastje !

 3. 24 november 2017 / 3:30 pm

  Wat gek dat je nooit een föhn hebt gehad, ik kan echt niet zonder haha!