Publicatie Demak’Up

Sommige van jullie zullen ongetwijfeld mijn berichtjes op twitter wel gelezen hebben en vandaag is het ein-de-lijk zo ver: ik mag mijn leuke nieuws aan jullie vertellen! Ik weet het zelf natuurlijk al iets langer, maar mocht het niet eerder bekendmaken. Dit kostte me soms wel moeite, gewoon omdat ik er zo ontzettend enthousiast over ben.

Alyssa van MissMurphy.nl en Demak’Up staan met een advertentie in de Vriendin van week 25! 

Mij werd verteld dat de Vriendin pas deze week uit zou komen, maar wat bleek nou afgelopen woensdag: ik stond er al in! Ik ben meteen naar de winkel gerend en toen ik de Vriendin opensloeg zag ik tot mijn grote verbazing dat ik gewoon op de allereerste pagina sta! Wanneer je het tijdschrift open doet, meteen aan de linkerkant.

Ik wist eerst niet zo goed wat ik me van de publicatie moest voorstellen. Dat ik het superleuk vond was wel duidelijk, maar ik had echt geen idee hoe groot de advertorial zou worden. Het blijkt dus gewoon een hele pagina te zijn! Ik ben ontzettend blij en trots en kan het eigenlijk nog steeds niet geloven.

Op zondag 29 mei 2011 kwam fotograaf David Finato helemaal vanuit Amsterdam naar Maastricht om foto’s te maken voor de advertorial. Foto’s van mij, als beautyblogger, in mijn eigen slaapkamer. David is een zeer aardige en goede fotograaf en we hebben dan ook een prettige samenwerking gehad. Het resultaat is vanaf nu te zien in diverse bladen. De Vriendin is namelijk niet het enige magazine waar ik in kom te staan. De aankomende twee maanden zal ik te zien zijn in nog vijf andere magazines. Dat wil zeggen dat ik gewoon zes keer met mijn hoofd in een groot tijdschrift kom te staan. Samen met nog twee andere bloggers, waarvan de advertorials in dezelfde magazines op andere tijdstippen komen te staan.

David heeft ongeveer 150 foto’s gemaakt en deze foto is het uiteindelijk geworden. Ik ben erg blij met het resultaat. De foto laat eigenlijk precies zien wie ik ben, inclusief luipaardprint en schoenen op de achtergrond. Mijn lieftallige roze Macbook staat zelfs op de foto. Ik had eigenlijk een zwart jurkje gekozen voor op de foto, maar het leek David beter als ik een lichter jurkje zou dragen. Bij nader inzien denk ik dat dit inderdaad beter is.

Ondanks dat ik een beetje modellenwerk heb gedaan de afgelopen jaren, heb ik nog nooit in een tijdschrift gestaan. Wel in kranten (lees: i.v.m. missverkiezingen) en een keertje op de achterkant van twee stadsbussen hier in Maastricht.

Deze publicatie is een grote eer voor me, aangezien ik nog niet zolang blogger ben. Dankzij deze advertorial weet ik nu dat mijn blog serieus genomen wordt en dat is zeer motiverend :-). Nu heb ik nog meer zin om iedere dag leuke stukjes voor jullie te schrijven.

 

Met heel veel dank aan Demak’Up.

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?