Vlieger en Vandam-koorts

Een tijdje geleden bracht ik voor mijn blog een bezoekje aan SOPr. Daar maakte ik voor het eerst écht kennis met de Vlieger en Vandam tassen. En met écht bedoel ik in real life. Als in: ze kunnen vasthouden en aanraken. Natuurlijk had ik al heel wat foto’s op facebook, andere blogs en Instagram zien langskomen. Om eerlijk te zijn had ik toen altijd zoiets van: what’s the fuzz about? Een tas met een geweer. Leuk.

Die gedachte was op slag verdwenen toen ik de tassen voor het eerst in het echt zag. Ik vond ze meteen prachtig en vanaf dat moment heb ik stiekem een beetje last van Vlieger en Vandam-koorts.

Na heel wat vergelijken, foto’s uitvergroten en beschrijvingen lezen, heb ik eindelijk mijn favoriet gevonden. Dat is de Guardian Angel – Classic Small Deluxe – met zwarte studsIk vind veel tassen uit de collectie mooi, maar dat is mijn favoriet. De tas kwam dan ook terecht op mijn wishlist en daar staat-ie nu nog steeds. De bedoeling was dat ik mezelf de tas cadeau zou doen voor mijn verjaardag, maar poe! Wel een erg duur cadeautje voor mezelf. Ik besloot om het nog even uit te stellen, aangezien het toch wel erg veel geld in één keer zou zijn. €399 is natuurlijk niet mis – ook al vind ik de tas nog steeds geweldig.

Sindsdien heb ik dan ook last van Vlieger en Vandam-koorts. Soms pleur ik in een gekke beu de tas in het winkelmandje om dan uiteindelijk niet op bestellen te klikken. Andere dagen zit ik te zoeken naar verkooppunten in de buurt – omdat ik de tas toch liever in een ‘echte’ winkel wil kopen. Stel je voor dat de pakketjesman mijn tas steelt of kwijtraakt?! Maar op heldere momenten bedenk ik me dat 400 euries gewoon heel veel geld is en dan neemt mijn koopdrang weer een beetje af..

Begrijp me niet verkeerd, ik ben absoluut geen merken-meisje. Tuurlijk zijn er items die ik mooi vind, maar gewoon omdat ik het ‘mooi’ vind. Niet omdat het van een bepaald merk is. Zo nu en dan verschijnt  een sprookjesachtig beeld in mijn hoofd waar ik met dé tas door de stad paradeer. Wetende dat er een moment gaat komen – misschien niet eens meer zolang vanaf nu – dat ik mezelf die tas cadeau zal doen.

Maaruhm, als er ondertussen een weldoener meeleest – of een of andere rijke voetballer – be my guest. Thank you very much.

Tot die tijd blijf ik maar een beetje dromen en af en toe stiekem plaatjes kijken van de tas die ergens in de top drie van mijn wishlist staat.

Q: Is er iets dat jij al een tijdje graag zou willen hebben? Wat staat er bovenaan jouw wishlist?

BewarenBewaren

Volg:
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben dertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

Share:

8 Reacties

 1. 5 september 2013 / 19:59

  Ik vind die met het pistool heel gaaf! Maar my redcarpet clutch ook haha :D

 2. 5 september 2013 / 19:10

  Ik vind die met het pistool echt heel gaaf! Heb hem al een tijdje op het oog.

 3. 5 september 2013 / 14:11

  Ik vind ze wel echt heel leuk met zo’n pistool erin dan, maar heb al gehoord dat ze ook erg zwaar zijn..
  En ik zou het qua prijs er niet voor over hebben

 4. 5 september 2013 / 13:55

  Wat een leuke tassen!

 5. Maartje
  5 september 2013 / 13:29

  Ze zijn zoooo mooi!!! Ik heb al heel de Vlieger&Vandam koorts…

 6. 5 september 2013 / 12:29

  Kwijl. De tassen zijn inderdaad prachtig!

 7. 5 september 2013 / 08:11

  ik vind ze wel erg gaaf :D

 8. 5 september 2013 / 06:35

  mooi maar zooo prijzig!


Zoek je iets?