Lovely | I love… coconut & cream

Als groot liefhebber van kokos ging mijn hartje toch wel iets sneller kloppen bij het zien van dit product. Ik liep door de Douglas (lees: gevaarlijk terrein) en werd nieuwsgierig toen ik de fles zag staan. En ondanks dat ik met mezelf had afgesproken – oké, dat klinkt een beetje eng – dat ik geen nieuwe producten meer zou kopen, wilde ik deze persé hebben. De geur is namelijk heerlijk en ik was al een beetje fan van de I love…-producten.

hoe ruikt het

De geur is vrij zoet, zoals we van kokos wel gewend zijn. Toch zit er een iets lichts doorheen, een beetje crème-achtig. Zoals de naam eigenlijk al zegt is het een mengeling van kokos met iets crème-achtigs. Net weer ietsje anders dan veel andere kokosproducten die ik al in de kast heb staan. Je kunt het zowel in bad als onder de douche gebruiken, wat ik persoonlijk wel handig vind. De ene dag heb ik zin om uitgebreid te badderen als een baas, terwijl ik op andere dagen alleen tijd heb om te douchen.

hoe ziet het eruit

De fles is kenmerkend voor het merk, alle verpakkingen hebben namelijk dezelfde look en feel. De teksten zijn simpel en clean met een aantal hartjes. De flessen zijn doorzichtig en alle geur-lijnen heb een eigen kleur. Wanneer ik door de Douglas loop, word ik altijd wel een beetje vrolijk van de gekleurde flessen die allemaal naast elkaar staan. Er zijn meerdere merken die zulke verpakkingen als kenmerk hebben. Persoonlijk hou ik hier wel van, vooral vanwege de grappige teksten die eraan worden toegevoegd. En natuurlijk de leuke namen die deze producten hebben.

In de fles zit 500ml en hier doe je best wel lang mee. Je hebt immers maar een klein beetje nodig om mee te douchen – het gaat vanzelf wel schuimen.

conclusie

Ik heb de shower crème een aantal keren gebruikt en ik ben echt gek op de geur. Net alsof ik ergens op een tropisch bountystrand ben. Heerlijk zoet! En zeer geschikt voor mensen die van kokos houden – like me. De geur blijft subtiel hangen op de huid.

De producten van I love… zijn verkrijgbaar bij Douglas. Zowel in de winkels als online. Deze fles kost €6,95 en is verkrijgbaar in nog veel andere geuren. Behalve shower crème, is er ook een body lotion, body butter,  lipbalm en shower scrub verkrijgbaar in dezelfde geur (of in een andere geurlijn).

Heb jij al eens producten van I love… uitgeprobeerd?

Volg:
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben dertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

Share:

10 Reacties

 1. 15 februari 2014 / 11:54

  Nog geen producten van I Love geprobeerd, maat ik hou van kokos en deze klinkt heerlijk.
  Groetjes Irene.

 2. 13 februari 2014 / 17:27

  Klinkt goed!

 3. 13 februari 2014 / 15:43

  deze ziet er erg lekker uit!

 4. 13 februari 2014 / 15:00

  MMmm kokos! Daar hou ik ook van :D Mijn zusje gebruikt deze lijn regelmatig, ik zelf ken hem niet.

 5. 13 februari 2014 / 13:41

  Ik heb nog niets uitgeprobeerd van de lijn! Wel ooit een creme van dat merk gekocht als cadeautje :-)

 6. 13 februari 2014 / 13:23

  Ik denk wel dat de geur helemaal mijn ding is, maar in het verleden had ik de indruk dat producten van dit merk m’n huid erg uitdroogden :(

 7. 13 februari 2014 / 10:01

  De geur van kokos geeft mij altijd een vakantiegevoel. Lijkt me een heerlijke douchegel.

 8. 13 februari 2014 / 09:54

  De producten van I love.. heb ik nog niet geprobeerd, maar ik ga zeker deze variant kopen wanneer mijn stash aan douchegels op begint te raken. Ik ben net als jij dol op kokos ^^

 9. 13 februari 2014 / 09:51

  Jummie! Ik hou van de I love..douchegels. Jammer dat veel geuren altijd uitverkocht zijn bij de Douglas, want er zijn zoveel lekkere geuren :)

 10. 13 februari 2014 / 09:50

  Ik ben dol op kokos !


Zoek je iets?