Dr. Van Der Hoog | ClearSkin

ClearSkin

Een onzuivere huid kan heel vervelend zijn, vooral wanneer je geen idee hebt hoe je eraan komt. En nog belangrijker: hoe je er weer vanaf raakt. Helaas komt een onzuivere huid niet alleen voor in de puberteit, ook op latere leeftijd kun je last hebben van een onzuivere huid. De laatste weken heb ik een ware uitbraak in mijn gezicht. Ik heb nooit een onzuivere huid gehad en nu opeens: drama.

Heel naar. Ik heb geen idee hoe ik eraan kom. En hoe kom ik er weer vanaf? Er zijn zoveel producten in omloop, zoveel merken. Waar begin ik? En hoe weet ik of ik het goede product heb gekozen?

En toen opeens kreeg ik de vraag of ik de ClearSkin-lijn van Dr. Van Der Hoog wilde uitproberen. Eigenlijk precies op het juiste moment. Ik weet natuurlijk niet of deze producten mijn uitbraak gaan verminderen of beëindigen, maar ik vind het wel de moeite waard om deze lijn uit te proberen. De lijn is volledig, dus ik hoef geen producten erbij te gaan zoeken.

De producten die ik de aankomende tijd ga proberen:

  • ClearSkin Face Wash – €7,62: bedoeld om ‘s ochtends en ‘s avonds het gezicht mee te reinigen.
  • ClearSkin Cleansing Lotion – €7,11: deze is ook bedoeld om ‘s ochtends en ‘s avonds het gezicht mee te reinigen – na de face wash.
  • Clearskin Scrub Gel – €8,84: de scrub ga ik om de andere dag gebruiken.
  • ClearSkin Day & Night Control – €9,65: deze kan gebruikt worden als dag- en nachtcrème.
  • ClearSkin Mask – €2,23: diep reinigend maskertje dat één- tot tweemaal per week gebruikt kan worden.
  • ClearSkin Spot Cream – €7,62: met deze speciale crème kan je puistjes en mee-eters drie keer per dag aantippen.

Een hele lijn die iedere ochtend en avond gebruikt moet worden voor het beste resultaat. Dat alleen al is een hele prestatie omdat ik – heel eerlijk – meestal te lui ben om ‘s avonds lang bezig te zijn met zulke dingen. Toch ga ik heel erg mijn best doen om het vol te houden en te kijken wat deze producten met mijn spontate uitbraak gaan doen. De voor- en na foto’s zal ik jullie besparen (lees: mompelt iets over comfortzone), maar ik ga jullie wel vertellen wat ik van de producten vind.

Ken jij deze lijn al?

Volg:
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben dertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

Share:

1 Reactie

  1. 5 september 2015 / 13:47

    Ik heb het masker uit deze lijn ooit geprobeerd. Deze beviel me wel


Zoek je iets?