B(l)ack in bussiness

Nog geen twee weken geleden lag ik nog heerlijk in het zonnetje op het strand. Raar dat dingen zó snel kunnen veranderen. Inmiddels is mijn kledingkast helemaal herfst- en winterproof. Ik heb al de nodige dikke truien en sjaals gedragen. Heerlijk vind ik het! En ondanks dat ik heel veel van de zon houd, heeft de herfst ook echt wel zijn charmes.

Zodra de zomer voorbij is, voelt het voor mij altijd alsof alles weer een beetje ‘normaal’ wordt. De vakanties zijn voorbij, we gaan allemaal weer aan het werk en het is een mooi moment voor nieuwe uitdagingen. Back to business! Zelf ben ik mijn leven helemaal aan het omgooien en daar horen veel nieuwe dingen bij. Een nieuwe baan, nieuwe plannen, nieuwe uitdagingen én een hele mooie nieuwe tas.

Deze beauty van Liu Jo is mijn rechterhand tijdens deze fase van mijn leven. Deze zwarte beauty is een perfecte aanvulling op welke outfit dan ook. Vanwege de chique uitstraling voel ik me meteen een beetje meer fancy wanneer ik de tas bij me heb. Het zorgt voor meer zelfvertrouwen en dat is precies wat ik nu nodig heb. Ik hou van mijn nieuwe tas <3!

B(l)ack in bussinessB(l)ack in bussinessB(l)ack in bussiness

De tas is fijn ingedeeld in drie vakken, waarvan er twee een ritssluiting hebben. Ondanks dat het geen gigantisch model is, past er toch een heleboel in. Ik hou altijd wel van tassen met het Mary Poppins-effect. Qua inhoud lijkt het wel alsof je er bijna in kunt wonen, maar toch oogt de tas aan de buitenkant subtiel en chic. De tas is mat zwart met gouden details.

Mijn mams heeft me van kleins af aan bijgebracht dat het hebben van een mooie, zwarte tas echt bijna noodzakelijk is. Een echte musthave voor iedere vrouw. Een tas die overal bij past en die jaren meegaat. De perfecte zwarte tas vinden was nog niet zo makkelijk, maar dit model (lees: de Anna Nero) is voor mij echt ideaal. Ik ben er heel blij mee.

Deze beauty van Liu Jo is verkrijgbaar bij Duifhuizen tassen en koffers voor €169,90.

Heb jij al een mooie zwarte tas?

Deze post bevat producten die mij toegestuurd zijn ter review.

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

16 Reacties

 1. 27 september 2015 / 22:58

  Oh dat vind ik een heel mooie handtas. Handig om er mee te gaan naar feestjes. :)

 2. Chrystal
  24 september 2015 / 13:48

  Het is een hele mooie tas!!

 3. 24 september 2015 / 09:16

  Wauw wat een prachtige tas! Heel veel succes met je nieuwe plannen!

 4. 23 september 2015 / 14:50

  Wauw wat een prachtige tas! <3<3!

 5. 23 september 2015 / 08:45

  Wauw wat leuk dat je zo’n mooie tas mocht uitkiezen! Ze is prachtig! Ik wil graag een klassieke zwarte of bruine van Michael Kors!

 6. 22 september 2015 / 20:36

  Wauwie wat een beauty!! Ik snap dat je deze heel graag gebruikt. Het is echt een prachtige tas

 7. Maartje
  22 september 2015 / 10:37

  Deze tas heb ik ook, super mooi en er kan inderdaad héél veel in!! Ik vind hem wel vrij zwaar..

 8. 22 september 2015 / 09:19

  Wat een prachtige tas! Heel mooi met die gouden details!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?