Etos | Evening Kiss

Al van kleins af aan hou ik van parfum en ik ben daardoor altijd geïnteresseerd in het ontdekken van nieuwe geuren. Ik vond het dan ook erg leuk om kennis te maken met de eerste eigen geurlijn van Etos, bestaande uit vier verschillende eau de toilettes. De geuren zijn ontwikkeld door een gerenommeerd parfumhuis en bevatten ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Vandaag vertel ik jullie meer over mijn persoonlijke favoriet: Evening Kiss.

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen graag variëren wanneer het om parfum gaat. Het hangt een beetje van onze mood en de gelegenheid af. Net zoals we graag variëren in onze kledingstijl. De nieuwe eau de toilettes van Etos zijn niet alleen luxe, maar ook zeer schep geprijsd. Op die manier is er qua budget ruimte om meerdere geuren te kopen, waardoor er ruimte is om te variëren. De collectie bestaat uit vier verschillende heerlijke geuren. Lekker ruiken hoeft helemaal niet duur te zijn.

Evening Kiss

Evening Kiss

Deze klassieke geur bevat een mix van witte bloemen, hout en gourmandnoten. Het hart van de geur is warm en kruidig. Na het ruiken van de vier geuren, was dit mijn persoonlijke favoriet. Heerlijk zoet en warm! Ideaal voor de koude wintermaanden, waarin ik altijd graag wat zoetere geuren draag. De geur is erg aanwezig, dus niet zo geschikt voor dames die niet tegen sterke geuren kunnen. Dan zou ik eerder voor één van de frissere geuren gaan.

Hieronder licht ik de drie andere geuren uit de collectie toe.

Forever Love

Wanneer je de voorkeur geeft aan zoet, maar niet té zoet zou ik zeker eens aan Forever Love gaan snuffelen. Een zwoele, romantische geur die fruitig begint, maar kruidig eindigt. Bevat o.a. cassis, roos en patchoeli.

Sapphire Sky

Deze geur heeft een citrus-achtige ondertoon en is vooral erg fris. Een luchtige vrouwelijke geur waar je vanzelf een beetje vrolijk van wordt. Bevat o.a. manderijn, bamboe en musk.

Dreamy Garden

Zelf vond ik dit het ‘groene’ geurtje van de vier. De frisse geur waardoor je het gevoel hebt dat je op een warme zomerdag door het bos loopt. Een vrouwelijke bloemengeur met o.a. neroli, jasmijn en kasjmier.

Ik vind het leuk dat Etos een scherp geprijsde geurencollectie gaat verkopen. De geuren zijn stuk voor stuk heerlijk en verschillend. Daardoor is er voor ieder wat wils wel een geur die in de smaak zal vallen. De flesjes zien er enigszins simpel, maar wel heel herkenbaar uit. De flesjes eau de toilette bevatten 50ml en zijn vanaf 26 oktober te koop bij Etos voor €9,95.

Welke van deze vier geuren spreekt jou het meest aan?

Volg:
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben negenentwintig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

Share:

4 Reacties

 1. 26 oktober 2015 / 11:29

  forever love lijkt me wel wat :D

 2. 25 oktober 2015 / 19:37

  De geur lijkt mij echt heel erg lekker door de warme geuren die erin zitten. Ik denk dat die ook m’n favoriet zou zijn als ik de rest van de geurbeschrijvingen lees.

 3. 25 oktober 2015 / 16:42

  Het doosje van Evening Kiss vind ik er wel heel tof uit zien! Ik ga ze zeker even ruiken als ik in de Etos ben.

 4. 25 oktober 2015 / 12:50

  Hier had ik nog niet eerder van gehoord, klinkt (ruikt?!) goed! ;p