Therme Bulgarian Rose

Twee weken geleden vertelde ik jullie over een nieuwe geurlijn van het merk Therme – één van mijn favoriete merken op het gebied van huidverzorging. Vandaag laat ik een andere nieuwe geurlijn aan jullie zien: Bulgarian Rose. Wederom pareltjes: fijne producten die heerlijk ruiken. 

wereldkuren

Toen ik voor het eerst kennis maakte met Therme ontving ik de geurlijn Bali Flower. Deze heb ik met veel plezier gebruikt en ik heb diverse producten nog een aantal keer opnieuw gekocht. Therme heeft maar liefst veertien verschillende wereldse geurlijnen die ze ook wel wereldkuren noemen. Iedere geurlijn neemt je mee naar een ander gedeelte van de wereld.

bulgarian rose

Omdat ik over het algemeen niet zo van rozengeur houd, zou ik zelf niet zo snel kiezen voor Bulgarian Rose. Tegen mijn verwachtingen in vind ik de geur juist heel lekker. Bulgaarse vrouwen gebruiken al sinds lange tijd de roos in hun beautyrituelen om hun natuurlijke schoonheid te benadrukken. De roos staat symbool voor schoonheid, perfectie en zuiverheid.

De roos staat daarnaast bekend vanwege haar intensief verzorgende eigenschappen. De cranberry extracten – die ook verwerkt zijn in deze geurlijn – zijn rijk aan antioxidanten en dit zorgt voor een gekalmeerde huid. Ik testte drie van de zes producten uit deze geurlijn.

Therme Bulgarian Rose

Therme Bulgarian Rose Shower Satin (200ml) – €4,57

Net zoals de Shower Satins uit andere geurlijnen is de textuur van dit product heel fijn en zacht. De geur blijft goed hangen op de huid, vooral in combinatie met andere producten uit de geurlijn. In dit geval de Dry Oil Spray. De shower gel schuimt goed en is gewoon erg fijn in gebruik. Je hebt niet veel product nodig om je schoon te voelen en dat is voor mij een pluspunt. De Shower Satin is geschikt voor dagelijks gebruik.

Therme Bulgarian Rose Shower Scrub (200ml) – €8,63

De Shower Scrub is geschikt om meerdere keren per week te gebruiken. Zelf gebruik ik dit product zo’n twee à drie keer per week. De Shower Scrub is bedoelt om de huid tijdens het douchen meteen te scrubben. De scrub-deeltjes zijn heel erg subtiel, waardoor de Shower Scrub niet te grof is voor de huid. Er is qua verzorging niet veel verschil tussen de twee producten, al zit er wel een verschil in textuur.

Beide producten zitten in grote tubes. De tubes zijn erg handig, efficiënt en schoon in gebruik.

Therme Bulgarian Rose

Therme Bulgarian Rose Dry Oil Spray – (150ml) €7,07

Dit product is ook verkrijgbaar in andere geurlijnen en daar ken ik het van. De Dry Oil Spray is één van mijn favoriete producten omdat het mijn huid zo heerlijk zacht maakt. Daarnaast trekt de olie snel in – pluspuntje – en blijft de geur ontzettend lang hangen. Wanneer ik dit product gebruik hoef ik eigenlijk geen parfum meer te sprayen. Topproduct met een fantastisch verzorgende en hydraterende werking. Ook zeer geschikt om tijdens de koude winter- en herfstdagen te gebruiken voor extra verzorging. Aanrader!

x A

Deze producten zijn mij toegestuurd ter review.

Volg:
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben dertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

Share:

6 Reacties

 1. Marieke
  6 november 2015 / 00:44

  Deze geurlijn is zo lekker. Ik hou van de producten van Therme.

 2. 5 november 2015 / 20:26

  Ik ben gek op de producten van Therme en ook deze zal ik snel aan mijn stash toevoegen.

 3. 5 november 2015 / 14:48

  Fijne review. Therme heeft wel een aantal geurlijnen die ik ook lekker vind. De bodycreams/butters zijn wel favoriet.

 4. 5 november 2015 / 10:54

  Het lijkt mij een heerlijke geur, waardoor ik erg benieuwd ben naar de droge olie spray:)

 5. 5 november 2015 / 10:32

  Deze geurlijn kende ik nog niet! Ik ben ook altijd zeer tevreden over de merk. Bij het gebruik krijg ik er altijd een welness gevoel van =)

 6. 5 november 2015 / 09:19

  ik heb er veel over gelezen en ik ben zo benieuwd naar de geur


Zoek je iets?