Lichtpuntje | Juup-hoesje

Cadeautjes kopen vind ik altijd erg leuk om te doen, al is het soms wel lastig om iets leuks te verzinnen voor iemand. We hebben allemaal al zoveel! Daarnaast wil ik altijd leuke en originele cadeautjes geven en dit is vaak toch wel moeilijk om te verzinnen. Neemt niet weg dat ik wel ontzettend leuk vind om hierover te brainstormen, op pad te gaan en iets leuks voor iemand te kopen. Voor mijn mama maakte ik dit leuke telefoonhoesje met allemaal foto’s van onze Juup. 

Een tijdje geleden maakte ik voor mezelf een vergelijkbaar telefoonhoesje met allemaal foto’s die ik maakte voor mijn blog. Mijn moeder vond dat telefoonhoesje zó leuk, daarom besloot ik om er ook eentje voor haar te maken. Ze heeft nog niet zo lang een iPhone en een leuk telefoonhoesje is wel een must als je het mij vraagt. Ik heb zelf een aantal iPhone hoesjes die ik af en toe eens wissel.

IMG_0703IMG_0711

Het maken van het telefoonhoesje was helemaal niet moeilijk, via de website van CaseApp kun je via een online bewerkingsprogramma de foto’s uploaden die jij wilt gebruiken, om deze vervolgens in een patroontje op het hoesje in te delen. Dit gaat snel en makkelijk en je kunt er veel kanten mee op. Zo kun je voor iedereen een persoonlijk en origineel telefoonhoesje maken. Als je het mij vraagt een perfect cadeautje voor de feestdagen.

Omdat mijn mama ook vaker mijn blog leest, heb ik het telefoonhoesje al aan haar gegeven. Het zou anders toch geen verrassing meer zijn. Ze was er heel erg blij mee. De kwaliteit van het telefoonhoesje is goed – het telefoonhoesje is gemaakt van stevig plastic. De foto’s zijn ook erg duidelijk en goed  geprint. Het drukken en verzenden duurde echter twee à drie weken. Dit zal ook wel met de feestdagen te maken hebben.

Een ideaal kerstcadeautje als je het mij vraagt. Al zul je het telefoonhoesje wanneer je vandaag besteld, nooit meer op tijd ontvangen. Wel zou je een soort waardeboon kunnen maken voor het telefoonhoesje, zo kun je het ook nog op een later moment geven. Met de code MURPHYCASE20 krijg je nu 20% korting op een zelf ontworpen hoesje.

Deze post bevat producten die mij toegestuurd zijn ter review.

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

6 Reacties

 1. 23 december 2015 / 21:08

  Wat een enorm leuke case heb je gemaakt! Juup is zo lief ♥

 2. 22 december 2015 / 22:03

  ooh wat leuk! goed idee om van allemaal instagram foto’s te maken<3

 3. 22 december 2015 / 21:34

  Dit is echt een heel schattig hoesje. Ga deze site even onthouden, misschien kan ik dit ook wel maken met allemaal Floris (onze hond) foto’s!

 4. Cindy
  22 december 2015 / 13:11

  Hmm jammer dat ik dit niet eerder wist, was inderdaad ontzettend leuk geweest als kerstcadeautje!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?