Mijn eigengemaakte kerstballen <3

Het klinkt vast mega cheesy, maar ik vind het rond de kerstperiode echt gezellig om even door het tuincentrum te wandelen en alle kerstspulletjes te bekijken. Eenmaal daar rondlopend kreeg ik het idee om een aantal effen kerstballen te kopen en er zelf dan iets op te maken of schilderen. Al had ik nog geen idee wat ik er dan op zou willen maken. Ik kocht er vier en besloot om thuis gewoon even te kijken en na te denken. Afgelopen weekend ging ik ermee aan de slag.

Mijn eigengemaakte kerstballen

Zoals jullie weten wil ik graag al mijn olifantjes afmaken om ze volgend jaar – dit jaar is helaas niet gelukt – allemaal in de kerstboom te hangen. Zo heb ik een doel om ze allemaal af te maken én ik heb een heel unieke boom volgend jaar. Behalve een heleboel van mijn olifantjes wil ik er ook kerstballen in gaan hangen, daar zijn deze voor.

Zie hieronder het resultaat van een middagje kerstballen versieren :-)

IMG_0507IMG_0481IMG_0475IMG_0511IMG_0461

Ik vond het best leuk om te doen, al duurde het wel eventjes voordat de lijm goed droog was en alles (eindelijk) bleef zitten. Het was een gepriegel, maar met goede lijm kom je al heel ver. Ik denk dat ik er volgende week nog een aantal ga maken, het resultaat zal ik dan delen op mijn blog.

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

14 Reacties

 1. 20 december 2015 / 23:09

  Jeetje, wat ben je toch creatief, geweldig om te zien! Ik vind deze kerstballen zooo leuk. Wat zal de kerstboom er mooi uitzien!

 2. 15 december 2015 / 17:25

  O, dit is echt zo leuk! Ik heb het zelf nog nooit gedaan, maar het lijkt me echt heel leuk om te doen.

 3. 15 december 2015 / 15:17

  Echt heel gaaf, die kerstballen met Olifantjes! Ik vind je olifantjes sowieso al super tof! :) Echt onwijs leuk bedacht om ze op kerstballen te plakken!

 4. Lydia
  14 december 2015 / 23:49

  Wauw. Superleuk bedacht en gemaakt! Ziet er heel vrolijk uit allemaal!

 5. Chrystal
  14 december 2015 / 15:16

  Wat zien ze er leuk uit!

 6. Maurane
  14 december 2015 / 10:23

  Zo mooi! Die zou ik zo kopen als ik ze in de winkel zou zien!

 7. 14 december 2015 / 10:19

  Wat een leuke kerstballen! Zelfgemaakte zijn zo veel specialer

 8. 13 december 2015 / 20:00

  Wat leuk met de olifantjes erop! Al vind ik die ‘simpele’ ook wel lief. Succes met je doel voor volgend jaar, zal er vast prachtig uitzien!

 9. 13 december 2015 / 19:57

  Ik vind ze super mooi geworden!

 10. 13 december 2015 / 16:04

  Ik ben volop bezig met eigen gemaakte kerst ornamenten! De laatste kerstbal vind ik echt leuk gedaan, mooi simpel daar hou ik wel van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?