Dusty Green Make-Over

De laatste maanden heb ik gemerkt dat ik het heel leuk vind om bezig te zijn met styling en interieur. Ondanks dat ik heel goed weet welke stijl mijn voorkeur heeft, vind ik het soms wel leuk om een beetje te experimenteren met kleuren en stijl. De basis zal altijd zoveel mogelijk wit blijven, omdat ik dit nou eenmaal het mooiste vind. Toch kun je met enkele accessoires en kleine aanpassing de uitstraling van je interieur een make-over geven.  In deze post laat ik zien hoe ik mijn eigen interieur een kleine make-over gaf in samenwerking met Kwantum.

Toen ik de winkel binnenging had ik werkelijk geen flauw idee wat ik nou eigenlijk wilde kopen – #firstworldproblems. Ik besloot om een rondje door de winkel te lopen en te kijken welke items me het meest aanspraken. Al snel werd me duidelijk dat er één bepaalde kleur groen steeds weer mijn aandacht trok. Zo zijn er bepaalde kleuren die eigenlijk altijd weer mijn aandacht trekken. Of dit nou in een kledingwinkel of in een interieurshop is. Herkennen jullie dat? Ik heb dit mijn hele leven al met mintgroen en lila. Geen idee waarom, het is een soort thema. En datzelfde gebeurde nu weer met deze kleur groen.

Na een zoektocht op internet ben ik er nog steeds niet helemaal uit hoe deze groene kleur precies heet. Sommigen noemen het seagreen. Anderen noemen het dusty green. Zelf dacht ik dat het meer jade was. Voor nu houd ik maar bij dusty green. Ik besloot om allerlei items in deze kleur te kopen en hiermee mijn woonkamer een kleine make-over te geven. Wel een beetje uit mijn comfort-zone, aangezien ik normaal juist alles wit, wit en nog eens wit wil.

kwantumkwantumkwantum

Ik koos voor twee sierkussens (€9,00 + €14,00), een wollen deken (€19,00), een uitgesneden paneeltje van hout (€9,00), een dienblad (€9,00), een nep-hortensia (€4,50), een glazen flesje (€2,50) en een bijpassend glas (€2,00). Allemaal in dezelfde kleurtinten. Toen ik winkel verliet was ik helemaal happy – zo zie je maar hoe blij je kunt worden van een bepaalde kleur. Mijn mama vond het ook helemaal leuk en ging thuis meteen op zoek naar bijpassende items. In de winkel had ik een soort van hoe-ga-ik-het-neerzetten-scenario in mijn hoofd, waar ik meteen totaal vanaf ben geweken. Zo zie je maar dat creativiteit vaak niet te plannen is.

Al sinds ik in dit appartement woon, stonden dezelfde items op mijn dressoir. Tijd voor iets nieuws! Ik besloot om een deel van mijn nieuwe dusty green-items op de dressoir te zetten. Oogt weer net iets anders dan het vorige thema dat erop stond. Ik had nog een klein mintgroen vaasje dat goed matcht bij het dienblad, die heb ik erbij gezet. Plus de spiegel die er al stond en twee waxinelichthouders. Met de wollen deken en de sierkussens heb ik mijn bank een beetje veranderd. Ik verving mijn beige en witte sierkussens voor de nieuwe sierkussens. Aangezien de taupe-kleurige mooi combineren met het groen liet ik deze liggen.

kwantum

Ik ben erg blij met mijn nieuwe spulletjes :-)! Vanwege mijn verhuizing ben ik de afgelopen maanden vrij veel in winkels als deze geweest. Kwantum is wel een van mijn favorieten – ze verkopen zoooooveel leuke items. In allerlei kleuren en verschillende stijlen. Voor ieder wat wils is er wel iets te vinden. Niet alleen voor jezelf, maar ook wanneer je een cadeautje zoekt voor iemand. Omdat ik altijd zoveel leuk vind, was ik wel een beetje bang dat ik het moeilijk zou vinden om een keuze te maken. Uiteindelijk was de keuze snel gemaakt en ik ben er nog steeds erg blij mee.

Heb jij onlangs nog iets aan je interieur veranderd? xA

Deze blogpost bevat affiliate links

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

3 Reacties

  1. Chrystal
    3 november 2016 / 15:23

    Het ziet er heel leuk uit. Ik vind de kleur mintgroen ook altijd zo mooi!

  2. 1 november 2016 / 09:59

    Mooie foto’s! Ik houd zelf heel erg van een klassiek interieur =)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?