Mijn appartementje – 8 maanden later

In april verhuisde ik voor de eerste keer in mijn leven. Ik verruilde mijn knusse, vertrouwde slaapkamer bij mijn ouders voor mijn eerste eigen appartementje. Ik beschreef al eens op mijn blog dat ik moeilijk aan mijn nieuwe situatie kon wennen – ik vond het he-le-maal niks. Gelukkig kan ik nu – acht maanden later – zeggen dat ik volledig ben gewend. Natuurlijk mis ik mijn ouders en Juup nog steeds, maar ik voel me ontzettend gelukkig in mijn appartement. Met mijn eigen spulletjes, inrichting en stijltje. Ik kan wel zeggen dat ik mijn draai gevonden heb. Ondanks dat ik dacht dat dit nooit zou gaan gebeuren.

Wanneer ik ‘s avonds op de bank zit en een beetje om me heen zit te kijken, ben ik nog steeds helemaal in mijn nopjes. Ik vind mijn appartement nog steeds ontzettend mooi en ik ben nog steeds trots dat ik dit helemaal in mijn eentje heb gedaan. Als het aan mij ligt blijf ik hier nog wel eventjes wonen. Het is echt fijn dat alles zo goed op zijn plek is gevallen.

Ik ben nog steeds heel tevreden over de keuzes die ik gemaakt heb qua inrichting, ik zou alles zo weer hetzelfde doen als ik de keuze zou krijgen. Ondanks dat ik hier nu toch al een tijdje woon, zijn er wel nog wat dingen die ik zou willen veranderen / aanpassen. Mijn voornemen is om dit in het nieuwe jaar eindelijk te doen.

Zo zijn er op mijn badkamer een aantal dingen die wel aan vervanging toe zijn. In mijn kleedkamer hangen nog geen fatsoenlijke lampen. Dit was in de zomermaanden niet zo’n probleem, maar nu het zo vroeg donker is, is het soms wel lastig. Dit geldt ook voor de ramen in mijn woonkamer. Hier hangen (nog) geen gordijnen. Die wil ik wel nog heel graag, ook vanwege de warmte. Ik ben er alleen nog niet helemaal uit wat ik graag zou willen: nonchalante vouwgordijnen of gewoon standaard gordijnen. Wat ik wel weet is  ze sowieso wit moeten zijn, want ik wil nou eenmaal alles wit :-)

Na al die maanden kan ik nog steeds zeggen dat de slaapkamer mijn favoriete kamer is. Mede dankzij mijn hemelbed – ik sta nog iedere dag met een glimlach op. Mijn dressroom is nog steeds mijn op één na favoriete kamer.

Zijn er dingen die jij graag zou willen veranderen in je woning? xA

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben dertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

Share:

3 Reacties

 1. Inez
  10 december 2016 / 09:11

  Aaah ik dacht: Nu komen er eindelijk meer foto’s, maar nee! Ik ben zo benieuwd!

 2. 8 december 2016 / 12:41

  Ik ben na de zomer verhuisd en de eerste dag zonder mijn ouders was weer even raar (dat heb ik meestal) maar na de eerste week voelde ik mij er al helemaal thuis en had gelukkig niet wat jij had. Fijn dat je nu je draai helemaal hebt gevonden!

 3. 8 december 2016 / 11:54

  Fijn dat het nu echt je plekje geworden is :). Kan me best voorstellen dat dat echt even wennen geweest is. Mijn vriend en ik gaan in februari verhuizen, van onze studentenkamers naar ons eerste appartementje, ben ik ook echt wel een beetje zenuwachtig voor!


Zoek je iets?