Mijn favoriete apps op dit moment

De tijd dat we een mobiele telefoon alleen gebruikte om mee te bellen en te sms-en is al lang voorbij. En ondanks dat ik me wel eens af vraag of het wel gezond is dat we bijna niet meer zónder smartphone kunnen, zou ik eigenlijk niet eens zonder willen. Er zijn zoveel leuke apps die ik niet zou willen missen. Vandaag zet ik mijn favoriete apps van dit moment op een rijtje.

Instagram

Deze app staat al een hele tijd met stipt op één. Ik vind het nog steeds de leukste app die er is. Gewoon wat mensen volgen, kijken wat ze dagelijks posten en zelf leuke dingen delen met de mensen die mij volgen. Ik denk dat Instagram één van de eerste dingen is die ik zie wanneer ik ‘s ochtends mijn ogen net open heb. Zelfs na alle recente wijzigingen. Er zijn mensen die ik al vanaf het begin volg – binnenkort zal ik eens een blogpost schrijven over mijn favoriete IG-accounts.

Pinterest

Wanneer ik achter mijn laptop zit, breng ik heel wat uurtjes door met ‘pinnen’ op Pinterest. Dat gaat altijd een beetje vanzelf. Wanneer je ermee begint, is het vrij lastig om ermee te stoppen. Voor je het weet ben je uren verder en heb je opeens veertien borden erbij met allemaal inspiratie en creativiteit. De app op mijn iPhone draait ook regelmatig overuren. Mijn borden zijn overigens hier terug te vinden :-)

Snapchat

Zelf plaats ik zelden iets op snapchat, meestal vergeet ik het gewoon. Ik gebruik deze app dan ook vooral om andere mensen te volgen. Met name mensen die ik ken uit het dagelijkse leven of mensen die ik volg op televisie of internet. Mijn favoriet is Jeffree Star. Iedere dag opnieuw verbaas ik me weer over hetgeen ik op zijn snapchat voorbij zie komen. Dat geldt overigens ook voor zijn YouTube-kanaal. Ik vind het een fascinerende persoonlijkheid – op een positieve manier.

En wanneer ik dan om me heen en naar mezelf kijk, kan ik er niets aan doen dat ik me wel eens afvraag of het wel nodig dat we allemaal een krachtige smartphone op zak hebben. Daar valt natuurlijk wel iets over te zeggen en blijft een eindeloze discussie. Ik ben zelf van mening dat wanneer je het met mate doet en af en toe eens een dagje zonder smartphone doorbrengt (lees: zonder nare bijwerkingen), er niets aan de hand is. Dus ik blijf voorlopig mijn favoriete apps nog even gebruiken – met plezier.

Wat is jouw favoriete app op dit moment? xA

Deze blogpost bevat affiliate links

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

4 Reacties

 1. 9 december 2016 / 16:48

  Instagram is ook een van mijn favorieten! Ik had eerst ook snapchat maar daar maakte ik bijna geen gebruik van

 2. 9 december 2016 / 11:58

  Ja, dat vind ik alle 3 leuke apps. Snapchat gebruik ik alleen zelden. Vind Twitter dan weer leuker.

 3. 9 december 2016 / 11:42

  Naast whatsapp gebruik ik vooral Twitter en Instagram om andere leuke bloggers te volgen en natuurlijk ook mijn artikelen te delen. :-)

 4. 9 december 2016 / 10:41

  Awwww. Your phone case is so cute!!!

  ❥ Vicky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?