Outdoor Fashion

Outdoor Fashion

Toen ik jonger was, vond ik het vooral belangrijk om er altijd fashionable uit te zien. Ik droeg nooit echt dikke kleding in de winter, omdat ik dacht dat dit niet genoeg fashion zou zijn. Mijn prioriteit was om er áltijd leuk uit te zien. Nu ik ouder ben – en veel sneller koud heb – kijk ik hier anders naar. Ik ben er inmiddels achter dat de dikte van de kleding niets te maken heeft met het fashion-gehalte. Daarnaast worden outdoor kleding en schoenen de laatste jaren veel meer ‘gewoon’ gedragen.

Dat komt voornamelijk omdat de outdoor kleding door de jaren heen erg veranderd is. Wanneer ik aan de outdoor kleding van vroeger denk, dan denk ik vooral aan die gekleurde jassen van de ANWB. Voor mij persoonlijk niet echt iets waar ik snel mee op date zou gaan.  Wanneer ik ga kijken naar de outdoor kleding van nu, dan zijn er echt wel veel items waar ik in het dagelijks leven in rond zou lopen. Er zijn zelfs een heleboel outdoor jassen die echt heel tof zijn – misschien zelfs wel leuker dan de ‘normale’ jassen die in de winkel hangen. Een stuk stoerder ook.

Een ander pluspunt van deze dagelijks-te-dragen outdoor kleding is, dat deze behalve hip ook nog warm en beschermend is. Onder welke weersomstandigheden dan ook. Bovenstaande items vind ik stuk voor stuk heel leuk en ik zou hier dan ook zeker zo mee rondlopen. Outdoor kleding is vaak net wat kostbaarder, mede omdat er duurzamere materialen worden gebruikt. Daar komt dan ook automatisch bij de de kledingstukken van betere kwaliteit zijn en dus langer meegaan.

Zou jij outdoor kleding in het gewone, dagelijkse leven dragen? xA

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

2 Reacties

  1. 12 december 2016 / 11:55

    Die jas is leuk zeg! Ik vind het wel belangrijk dat het er leuk uit ziet maar warmte vind ik nog belangrijker :D oh en het moet lekker zitten :)

  2. Elise
    10 december 2016 / 17:15

    OMG! Die trui is echt prachtig. Waar is deze van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?