Bathroom details

Tijdens mijn zoektocht naar het perfecte appartement was één ding heel belangrijk: een mooie badkamer. Het liefst met ligbad. Veel mensen zeggen dat de keuken het kloppend hart van een huis is, voor mij is dat de badkamer. Voor mij is de badkamer de ruimte waar ik tot rust kan komen en kan ontspannen. Dat is altijd zo geweest, ook toen ik nog bij mijn ouders thuis woonde. Lekker een uurtje in bad liggen lezen, een warme douche nemen of gewoon een uurtje voor de spiegel staan tutten.

Ik was dan ook heel blij dat mijn eigen appartement een fijne badkamer heeft. Het is niet de mooiste badkamer die ik ooit gezien heb, maar zeker ook niet de minst mooie. Ik heb een douche én een gigantisch ligbad en er is genoeg ruimte om een klein pirouetje te draaien. Perfect dus. Ik ben inmiddels helemaal in mijn nopjes met mijn badkamer.

Omdat het pand waar ik woon niet heel modern is, zijn er in de badkamer wat elementen die ik persoonlijk minder vind. Voor sommige dingen ben ik nog een oplossing aan het zoeken, terwijl andere dingen vrij makkelijk op te lossen of te verdoezelen zijn met de juiste accessoires. Zo heb ik inmiddels de douchekoppen en slangen vervangen voor nieuwe en heb ik hier en daar wat accessoires neergezet. Ook een tweetal die ik zelf heb gemaakt :-)

Zoals jullie kunnen zien komt de DIY die ik een tijd geleden plaatste eindelijk van pas – ik bewaar er mijn wattenschijfjes in. Op de zijkant van mijn kast plakte ik één van de quotes die een tijdje geleden bij de Flow zaten <3. Zo word ik er iedere dag weer aan herinnerd.

Mijn collectie zeepjes en badballen liggen op een plateautje. Oogt heel vrolijk en zo heb ik ze allemaal bij de hand. Het lijstje met rozenkwarts dat ik ooit maakte voor mijn blog staat op hetzelfde tafeltje. Mijn laatste nieuwe aanwinst is een taupe-kleurige badmat, gemaakt van allemaal lintjes en bolletjes. Dankzij mijn eigen accessoires voelde mijn badkamer meteen als thuis.

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben dertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

Share:

7 Reacties

 1. 7 februari 2017 / 18:07

  Ik kan met je meepraten wat betreft de badkamer! Voor mij is dit ook de belangrijkste ruimte van het huis (ik neem mijn zen-momentjes erg serieus ;) ) Wij zijn ons momenteel ook aan het oriënteren op een nieuwe woning en daarbij neemt de badkamer een belangrijke plaats in! Super leuk gedaan je badkamer! xxx

 2. 13 januari 2017 / 09:16

  Super leuke badkamer! Die zeepjes op een plateau is echt een tof idee!

 3. 12 januari 2017 / 09:57

  Mijn badkamer is ook al wat ouder maar heel basic en nog best clean!
  De vorige bewoners hebben er IKEA kastjes ingehangen en eerst dacht ik die gaan er meteen uit, en er komt wel een klein opbergkastje! Maar o..oohh wat ben ik blij dat ik de kastjes aan de muur heb laten zitten! Zo ideaal en wit met grijs is altijd goed! Natuurlijk staan deze kastjes boem vol, van 10 flessen douche gel en foam tot een hele verzameling body lotion en natuurlijk een hele grote voorraad met alle beauty producten! Lang leven dicht bij de grens wonen en de DM! <3 Jouw badkamer ziet er erg leuk uit door de accessoires

 4. 9 januari 2017 / 13:40

  Dat plateautje met zeepjes staat echt heel schattig! :)

 5. 9 januari 2017 / 12:55

  Ziet er uit als een fijn plekje! Wij hebben een vreselijke ouderwetse badkamer (met van die bruine tegels) maar de verhuurder doet er niks aan helaas.

 6. 9 januari 2017 / 12:25

  Super leuke accessoires! Vooral dat transparante bokaaltje met gezichtje, vaas en het plateautje met je zeepjes etc. (geen idee hoe dat heet, maar het heeft een naam denk ik haha) zijn mijn favoriet!

 7. 9 januari 2017 / 10:33

  Leuk om je badkamer toch een eigen stijl te geven door accessoires! Ik heb straks in mijn eigen huis ook een badkamer waar nog het een en ander aan moet gebeuren. Dus ik ben alvast inspiratie aan het op doen.


Zoek je iets?