Cheers, to a happy new year!

Een nieuw jaar – nieuwe ronden en nieuwe kansen. Hoe cheesy en cliché het ook mag klinken, het is wel zo. Ik ben geen fan van het ‘new year – new me’-idee. Wel vind ik een nieuw jaar een mooi moment om terug te kijken naar de hoogte- en dieptepunten van het jaar ervoor. Voor mij is 2016 een mooi jaar om naar terug te kijken en ik hoop dat 2017 me net zoveel moois gaat brengen.

2016 was voor mij een jaar vol veranderingen en nieuwe beginnen. In januari startte ik met een nieuwe job – totaal anders dan alles wat ik hiervoor heb gedaan. Het bevalt nog steeds heel goed en ik kan zeker zeggen dat ik mijn plek gevonden heb. In april ging ik voor het eerst in mijn leven op mezelf wonen. Ik vond een prachtig appartement, waar ik nog steeds heel blij en dankbaar voor ben. En ondanks dat het even geduurd heeft, kan ik nu wel zeggen dat ik me er echt thuis voel.

Dit jaar was een jaar vol met mooie en leuke momenten. Teveel om specifiek op te noemen. Voor ieder moment en iedereen die hier deel van uitmaakte, ben ik ontzettend dankbaar. Ik leerde dit jaar een aantal nieuwe mensen kennen, die nu een groot deel van mijn leven uitmaken. Daar komt bij dat ik ook afscheid heb genomen van mensen. Oude en nieuwe vrienden: bedankt dat jullie er altijd voor mij zijn.

Het grootste dieptepunt van dit jaar is het verlies van mijn beste vriendje Juup. Die geheel onverwacht van ons werd weggenomen. Het is nu bijna drie weken geleden en ik ben nog steeds niet aan het idee gewend dat hij er niet meer is. Er zijn talloze dingen die me aan hem doen denken en dat zal voorlopig zo blijven. Kon ik hem nog maar een keertje knuffelen of samen een dutje met hem doen op de bank. Het blijft zo verdrietig.

Wat 2016 extra bijzonder maakt is dat ik de liefde heb gevonden. Terwijl ik me er eigenlijk al lang bij had neergelegd dat dit niet voor mij was weggelegd. Om iemand te vinden zoals hem. Hij is het leukste, liefste en knapste vriendje van de wereld. Als ik ga terugkijken naar wie dan ook, dan is er niemand die in de buurt komt van hem. Niemand die me hetzelfde gevoel geeft en niemand waar ik het zo fijn mee kan hebben als met hem. Ik kijk uit naar veel mooie momenten samen in het nieuwe jaar <3

Ik wens jullie allemaal een fantastisch nieuw jaar toe. Vol met mooie momenten, mensen die van je houden, nieuwe kansen die je met twee handen kunt grijpen, heel veel liefde, dromen die uitkomen en die je waar kunt maken, nieuwe uitdagingen en een goede gezondheid. Dat al je wensen mogen uitkomen en dat je iedere ochtend met een grote glimlach uit je bed rolt. Want het misschien niet altijd zichtbaar, maar het leven is een mooi iets. Maak er iets van in 2017 en de rest van je leven.

May your new year sparkle and shine! <3 xA

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben dertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

Share:

3 Reacties

 1. 2 januari 2017 / 22:12

  Jeetje, wat een triest nieuws dat Juup is overleden. Heel veel sterkte <3. Het is zo naar zo'n lieve trouwe vriend te moeten verliezen. Ik hoop dat je je gedachten de afgelopen weken een beetje hebt kunnen verzetten. Wel vind ik 't heel leuk te lezen dat je de liefde hebt gevonden, dat is je ontzettend gegund. <3

  Ik wens je een heel mooi, gelukkig, gezellig, liefdevol en succesvol 2017! Dat je veel mooie dingen mag beleven en fijne herinneringen mag maken.

 2. sharon
  1 januari 2017 / 23:27

  Gelukkig nieuwjaar en het allerbeste voor 2017! ♡ Dat de mooiste dromen mogen uitkomen! X

 3. 1 januari 2017 / 20:15

  Prettig nieuwjaar!


Zoek je iets?