10 dingen die ik ook wil dankzij social media

We weten allemaal dat dingen op social media vaak mooier lijken en gemaakt worden dan dat ze in werkelijkheid zijn. Toch zie ik wel eens dingen voorbij komen waarvan ik meteen denk: ‘ooooh, dat wil ik ook!’. Dat klinkt misschien een beetje raar, maar sommige dingen zien er gewoon zo leuk en bijzonder uit, dat ik het vanzelf leuk ga vinden. Of het nou realistisch is of niet. Vandaag vertel ik over 10 dingen die ik ook wil dankzij social media.

 • Verre reizen maken. Dagelijks komen er op FB en IG ontzettend veel mooie foto’s langs van reizen. Verre landen, mooie landschappen en toffe bezienswaardigheden. Prachtig om te zien en ik krijg altijd ontzettend veel zin om te reizen. 
 • Met vijftien Golden Retriever puppies knuffelen. Hebben jullie dat filmpje gezien? Ik wil dat.
 • Perfecte wenkbrauwen hebben. Ik weet niet hoe sommige vrouwen het doen, maar ik heb echt niet zo’n perfecte wenkbrauwen.
 • Trouwen op het strand. Dat lijkt me echt zo geweldig <3
 • Glamping Sphair. Oftewel, slapen in zo’n rare doorzichtige bubbel-tent. Ik weet niet waarom, maar vanaf het moment dat ik die tenten voor het eerst zag wil ik er al een keertje in slapen. Nou vind ik het van de ene kant heel tof dat je door de tent heen kunt kijken en dus heel mooi de sterren en de hemel kunt zien ‘s nachts. Van de andere kant zie je natuurlijk ook een heleboel andere dingen – of eigenlijk juist niet (door het donker). En dat vind ik dan weer een beetje eng.
 • Een Alpaca in mijn achtertuin. En twee geitjes. En een kangoeroe. Ik weet dat sommige dieren eigenlijk niet geschikt zijn om als huisdier te houden, maar ze zijn zo schattig. En lief. Ik wil later echt een gigantische beestenboel in mijn achtertuin met een Alpaca, geitjes, ezels en kippen. Dat lijkt me echt zo ontzettend leuk.
 • Prachtig kunnen tekenen. Op IG volg ik een aantal accounts van mensen die prachtig kunnen tekenen. Dat vind ik zo ontzettend fascinerend om te zien. Ik vind het heel leuk om te tekenen, maar ik bak er eigenlijk niet zo veel van. Daar baal ik van – ik wel ook zo mooi kunnen tekenen als al die mensen die ik volg.
 • De hele dag DIY-en. Ik ben van nature al heel creatief en daardoor heb ik ontzettend veel creatieve ideeen. Door alle creativiteit die ik op social media ook nog eens voorbij zie komen, krijg ik zin om gewoon de hele dag door te knutselen.
 • Fotograferen. Ook iets dat ik normaal al heel leuk vind om te doen, met name voor mijn blog. Niet alleen op social media, maar eigenlijk op heel het internet kom ik dagelijks foto’s tegen die mij inspireren tot het maken van eigen foto’s. Zo leuk! Dit is denk ik een van de dingen waar ik de meeste inspiratie uit haal.
 • Kinder Bueno-taart maken. Ken je die korte (kook)filmpjes? Er is er ook eentje waarin ze zo’n gigantische, overheerlijke chocoladetaart van Kinder Bueno maken. Die wil ik. Nu.

Ergens is het ergens wel een mooi voorbeeld van hoe social media kan doorwerken op iemand, al begrijp ik dat dit vaak juist het doel is van bepaalde dingen die op social media verschijnen. Bij mij is het echter alleen maar heel positief- ik krijg er inspiratie van.

Is er iets dat jij graag wilt dankzij social media? xA

Volg:
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben dertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

Find me on: Facebook

Share:

7 Reacties

 1. 18 februari 2017 / 16:28

  Hahaha, ik vind dit superleuk!

 2. 17 februari 2017 / 19:41

  Wat een leuk onderwerp voor een artikel! Ik herken het wel: ook ik kom vaak iets tegen waarbij ik dan denk ‘Dat wil ik ook hebben/kunnen’. Ik wil bijvoorbeeld ook heel graag een lightbox en ben dankzij social media ook steeds meer gaan fotograferen, soms van dingen waarvan ik anders echt geen foto’s van zou hebben gemaakt.

 3. 17 februari 2017 / 18:54

  Ja vooral reizen maken! pfoe ik zie mooie plekken voorbij komen op instagram

 4. 17 februari 2017 / 16:15

  Verhuizen en een compleet nieuw interieur (bijna alle bloggers zijn al verhuisd of gaan verhuizen. EEn ongelooflijke hoeveelheid sushi bestellen, maar helaas kan dat hier in de buurt niet. ‘s Morgens koffie halen bij Starbucks. Zelfde verhaal als bij de sushi: hier is geen starbucks.

  Maar eigenlijk ben ik best wel happy met mijn huidige leven :)

 5. 17 februari 2017 / 11:33

  Perfecte wenkbrauwen en verre reizen zou ik ook wel willen, lijkt me geweldig om meer van de wereld te zien.

 6. 17 februari 2017 / 10:54

  Ohja, ik voel je pijn wat betreft wenkbrauwen. Mijn rupsen leven een heel eigen leven. Ik heb heel wat over voor echt mooi gevormde wenkbrauwen.

 7. 17 februari 2017 / 09:21

  haha, een alpaca wil ik ook wel!