DIY | om te zoenen…

Een verzameling kusjes voor je lover of crush. Omdat hij om te zoenen is. Voor dit zelfgemaakte én originele cadeautje heb je een fotolijstje, een aantal lipsticks en een stuk wit papier nodig. Gooi er een extra schepje liefde bovenop – et voilà! Een brede glimlach op het gezicht van je lover gegarandeerd. En misschien nog wel meer..

Valentijnsdag – het perfecte moment om le boyfriend een lief cadeautje te geven. Of diegene die je stiekem leuk vindt. Omdat zelfgemaakte cadeautjes vaak het origineelst – en dus ook het leukste zijn – heb ik vandaag een DIY voor jullie. Misschien een beetje aan de zoetsappige kant, maar wel heel lief. En daar draait het met Valentijn natuurlijk om – lief zijn.

Behalve dat het origineel en romantisch is, is dit cadeautje ook erg budget. Het fotolijstje kocht ik bij Action voor €1,49 – het walhalla voor DIY-goodies. De lipsticks die je gaat gebruiken kun je zelf kiezen. Ik gebruikte vier verschillende tinten roze en rood.  Oja, en ik heb een schaar gebruikt om het papier op maat te knippen. Houd deze dus ook bij de hand.

Binnen een kwartiertje had ik mijn lijstje klaar. Heb je dus niet veel tijd, maar wil je je lover wel een lief cadeautje geven, dan zou dit een leuk idee kunnen zijn. En voor de dames die dit jaar geen Valentijntje hebben: misschien leuk om te onthouden voor je toekomstige lover :-)

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

4 Reacties

  1. LidewiJn
    14 februari 2017 / 00:25

    Simpel ,maar gaaaaaaaaaf.presentje om te zoenen…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?