Met deze producten haal je een vleugje lente in huis

De lente komt! Het zal vast nog wel even duren voordat het écht lente is, maar de eerste tekenen hebben zich al een beetje laten zien. Na alle kou en grijze dagen ben ik wel toe aan wat meer zon en kleur. Het begin van de lente is een mooi moment voor nieuwe beginnen en voor het herontdekken van fijne producten die we al die maanden niet meer gebruikten. Vandaag laat ik een aantal items zien die mij aan de lente doen denken.

Een doucheschuim die naar lente ruikt

In Berlijn maakte ik voor het eerst in mijn leven kennis met de DM en met Balea. Ik kende het wel, maar had het zelf nog nooit uitprobeert en ik was ook nog nooit in een DM-winkel geweest. Een hele wereld die voor me openging, aangezien veel bekende producten hier echt een stuk goedkoper zijn. Ik kocht een aantal producten, waaronder deze doucheschuim die naar citrusvruchten ruikt. Zaaaaalig! Echt een aanrader. Sinds we terug zijn uit Berlijn gebruik ik de doucheschuim vrijwel dagelijks. Een erg fijn product! Een leuk extraatje is dat het schuim knalroze is. Er zijn ook nog andere varianten (89 cent).

Een frisse geur voor elke dag

Deze grote fles van Narciso Rodriquez kocht ik bijna twee jaar geleden. Niet direct een geur die heel goed bij me past, ook geen geur die ik nog honderd keer opnieuw zou kopen. Toch vind ik deze geur voor nu en dan wel heel lekker. Er zijn periodes waarin ik deze geur iedere dag gebruik en dan weer maanden niet. Het valt me op dat de fles bodemloos lijkt, aangezien er geen einde aan lijkt te komen. Deze geur is perfect voor de lente als je het mij vraagt.

Lief roze

Deze soft duo blush van Babor bevat twee perfecte roze blushes waarmee je je wangen een subtiel roze tintje kunt geven. Ook deze blush heb ik al langere tijd, maar hij is nog steeds verkrijgbaar. Ook in andere tinten. Het is een erg fijne blush die aan je make-up look een vleugje lente kan toevoegen – zeker in combinatie met bijpassende lipgloss of lipstick.

Vrolijke nagels

Een musthave tijdens de lente (lees: en zomer) als je het mij vraagt. Deze roze nagellak van Sabon is het perfecte, roze kleurtje. Mijn ervaring met de nagellakken van Sabon is erg goed, ik heb er een aantal die ik altijd met veel plezier draag. Vooral omdat de houdbaarheid goed is.

Zachte lippen

In de lente zouden schrale en droge lippen eigenlijk verleden tijd moeten zijn, maar ze zijn zo leuk om mee te nemen in je tas: de EOS lipbalms. De gekleurde bolletjes in verschillende geuren die iedereen inmiddels wel kent. Zelf heb ik er drie en ik vind ze nog altijd net zo leuk als op het eerste moment dat ik ze zag. Momenteel gebruik ik de groene variant, die naar Honeysuckle Honeydew ruikt. Wat dan dan ook mag zijn, het ruikt heerlijk.

Heb jij favoriete producten voor deze lente? xA

 

Volg:
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben dertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

Find me on: Facebook

Share:

5 Reacties

 1. 20 februari 2017 / 17:49

  Helemaal mee eens! Ik begin nu ook al wat frissere geuren te dragen inplaatst van warme.

 2. 20 februari 2017 / 13:12

  Oh die ken ik nog niet van Balea, ga ik de volgende keer mee nemen :)

 3. 20 februari 2017 / 10:41

  Heerlijk, krijg meteen weer zin in de lente (en om naar de DM te gaan).

 4. Sharon
  20 februari 2017 / 09:05

  De DM ja dat is echt een hemel! Als ik jou was echt regelmatig naar toegaan. Velen beauty producten schelen veel geld! Grote beauty producten inslaan 😂. En zeker heerlijk dichtbij vanuit midden limburg! Van mij mag de lente best beginnen nu!