Shirts waar je blij van wordt

Valt het jou ook al op dat het ‘s avonds steeds langer licht buiten blijft? En dat het in de ochtend al vroeger licht wordt? Het zonnetje heeft zich hier bij ons in het zuiden ook al vaker laten zien. Heel langzaam komt de lente in zicht. Het is nog niet helemaal zoals het zou moeten zijn, maar al het bovenstaande zorgt er voor dat ik vanzelf heel veel zin krijg in de lente en alles wat daarbij hoort. Zoals bijvoorbeeld de grote lente schoonmaak, jurkjes dragen met blote benen en het vernieuwen van onze garderobe.

Op een druilerige zaterdagochtend is webshoppen een van mijn favoriete bezigheden. Afgelopen weekend ging ik op zoek naar leuke items om mijn garderobe mee te vernieuwen. Ik besloot om eens een beetje outsite the box te kijken. Dat wil zeggen: in webshops waar ik normaal gezien niet zo snel iets zou bestellen. Ik kwam terecht bij Espirit en ik ontdekte daar een heleboel toffe items, waaronder een aantal shirts die ik direct in mijn kledingenkast zou hangen. Shirts waar ik blij van word – met leuke prints en motieven.

Ik merkte al vaker dat mijn stijl qua kleding door de jaren heen toch wel veranderd is. Vooral wanneer het gaat om de outfits die ik dagelijks kan dragen en combineren. Waar ik een tijd geleden altijd zou kiezen voor een fancy jurkje met high heels, vind ik het nu ook heel fijn om een wat meer casual outfit in combinatie met sneakers te dragen. Met leuke, vrouwelijke shirts kan ik een heleboel combinaties verzinnen. Je kunt combineren met een jeans of broek, maar het kan ook heel leuk samen met een strakke (koker)rok. Als schoeisel zou je kunnen kiezen voor een paar sneakers of juist voor een paar high heels om het net ietsje vrouwelijker te maken.

Bovenstaande shirts hebben me aan het glimlachen gemaakt, ik vind vooral de eerste twee shirts ontzettend leuk. Er zullen ongetwijfeld nog veel meer van zulke leuke shirts te vinden zijn. Ik weet dat ze o.a. bij Hema ook vaker toffe shirts met leuke teksten verkopen. Zeker de moeite waard om eens op zoek te gaan :-)

Deze blogpost bevat affiliate links

BewarenBewaren

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

2 Reacties

  1. 7 maart 2017 / 18:16

    Ik kan niet wachten tot het weer zOmer is! Dat gestreepte shirtje is tof!

  2. 6 maart 2017 / 10:25

    Jaaaa, leuk deze t-shirts! Eens wat anders dan die saaie basic tshirts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?