Photo Booth Cards van Action

Toen ik afgelopen weekend door de Action liep, kwam ik bij de feestartikelen twee sets Photo Booth Cards tegen. Beide sets bevatten tien verschillende kaarten. En vier stokjes waar je de kaartjes in kunt schuiven. Ik vond ze meteen zó leuk dat ik ze graag als tip wil meegeven aan jullie. Wie weet staat er een tof feestje of zelfs een bruiloft op de planning. Deze kaarten zou je dan leuk kunnen gebruiken bij het maken van foto’s van de gasten / feestgangers.

Bij het filiaal waar ik altijd ga winkelen, kwam ik twee verschillende thema’s tegen. Eentje met als thema liefde en als je het mij vraagt zijn deze speciaal bedoeld om te gebruiken tijdens een bruiloft. Het andere thema doet me meer denken aan tekstwolken uit stripboeken en bevat allerlei woorden die bij meerdere gelegenheden van toepassing kunnen zijn. Neemt niet weg dat je ze natuurlijk kunt gebruiken op iedere gelegenheid die jij geschikt vindt :-). De kaarten hebben allemaal de vorm van een tekstwolk. De één wat schreeuwender dan de ander.

Zoals ik al zei bevat iedere set tien verschillende kaarten en vier stokjes. Deze stokjes zijn speciaal bedoeld om de kaarten in te zetten, je kunt ze er heel gemakkelijk in schuiven. Persoonlijk vind ik het jammer dat er ‘maar’ vier stokjes bij zitten, al denk ik dat iedereen die een beetje creatief is hier wel een oplossing voor zou kunnen bedenken (lees: satéprikkers en plakband).

De sets kosten 89 cent per stuk en zijn een aanwinst voor ieder feestje. Ook al maak je er gewoon wat gekke selfies mee.

Volg:
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben dertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

Find me on: Web | Facebook

Share:

8 Reacties

 1. 9 februari 2017 / 21:14

  Leuk zijn ze he! Bij de beachclub waar ik werk en waar zomers veel feestjes zijn, zien we altijd veel photo booth’s voor bijkomen! Erg leuk! En als personeel zijnde belande deze na afloop ook graag in ons prive gebruik! ;-)

 2. 8 februari 2017 / 18:25

  omg die zijn leuk :D

 3. 7 februari 2017 / 18:48

  Oh die zijn inderdaad erg leuk! Ik kom veel te weinig bij de Action tegenwoordig!

 4. 7 februari 2017 / 17:59

  Dit is echt heel leuk…binnenkort maar eens even een kijkje nemen of ze hier ook hebben.

 5. 7 februari 2017 / 17:32

  Leuk, bedankt voor de tip! De Action heeft altijd wel leuke photo booth cards, laatst ook met oud en nieuw! X

 6. 7 februari 2017 / 11:29

  Echt super leuk! De action had laatst voor oud&nieuw en kerst ook hele leuke photo booth cards.

  • 7 februari 2017 / 16:34

   Ze zien er super leuk uit!

 7. 7 februari 2017 / 10:26

  Echt een heel leuk idee voor een feestje!