4 accounts op Instagram die de moeite waard zijn om te volgen

Door de jaren heen is Instagram uitgegroeid tot mijn meest favoriete app. Ik vind het een mooie vorm van micro-bloggen. Ondanks dat er een heleboel nieuwe apps zijn bijgekomen de afgelopen tijd, blijft Instagram mijn favoriet. Er zijn ontzettend veel toffe accounts van mensen die een prachtige feed hebben of gewoon een mooi verhaal te vertellen hebben. Ik bekijk de app dagelijks met veel plezier. Vandaag laat ik een aantal van mijn favoriete Instagram-accounts zien.

@SOPHIEMAKEUP

Sophie maakt echt prachtige foto’s, daarom ben ik al een tijdje groot fan van haar blog. Sinds kort volg ik haar ook op IG. Ze plaatst niet dagelijks nieuwe foto’s, maar heeft een ontzettend mooie feed. Clean, mooi licht en goede composities. Ik hou echt van haar stijl J. Aan het aantal volgers te zien ben ik niet de enige die haar stijl weet te waarderen.

@FROMROSESXO

Ook Rebecca heeft een blog die ik met heel veel plezier volg. Ze schrijft over fijne onderwerpen en maakt echt prachtige foto’s. Deze foto’s zie je ook terug op haar IG-account. Het straalt een bepaalde rust uit., mede dankzij het gebruik van mooi licht en mooie composities. Dit wisselt ze af met natuurfoto’s. Heel tof.

@ABEAUTIFULMESS

Hun blog volg ik eigenlijk niet zo, maar de IG-account van deze dames vind ik wel ontzettend tof. In tegenstelling tot de bovenste twee accounts staat deze feed vooral vol met veel kleur en creativiteit. En naast dat ik van rust, mooi licht en veel lichte tinten houd, vind ik kleur en creativiteit ook heel fijn om te zien. Deze IG-account heeft een heel hoog blijheids-gehalte als je het mij vraagt.

@HARLOWANDSAGE

Dit is de IG-account van Harlow en zijn teckel-vriendjes Sage, Indiana en Reese. Vrijwel dagelijks komen er super lieve en grappige foto’s online. De hondjes poseren samen in de meest grappige houdingen en posities. Twee teckel-billen in de vorm van een hart, de honden samen knuffelend op de bank en nog veel meer leuks. Je kunt ook duidelijk zien dat de hondjes echt goede vriendjes zijn. En ik heb een zwak voor teckels natuurlijk, dat zal er ook wel mee te maken hebben. Ik vind het een van de leukste IG-accounts die er bestaat.

Op dit moment ben ik aan het proberen om mijn feed op Instagram ook ietsje gestructureerder te houden cq. maken. Iets dat eigenlijk nog best moeilijk is in de praktijk. Daar komt bij dat de camera van mijn iPhone best wel slecht is geworden de afgelopen maanden. Ik ben aan het denken over een nieuwe telefoon, de S8 van Samsung spreekt me wel aan. Dus daar ga ik nog even over nadenken. Volgende week maandag zal er weer een nieuw lichtpuntjes-artikel online komen met foto’s van mijn eigen Instagram.

Deze blogpost is onderdeel van een samenwerking.

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?