Albufeira ♡

Vrijdagmiddag ben ik samen met mijn vriend en zijn broer naar Portugal gereisd. We vlogen naar Faro en reden vanuit daar naar Albufeira om hun ouders te bezoeken. Een spontaan weekend weg, waar ik (lees: we) dagen naar uit hebben gekeken. Het was kort maar krachtig, we hebben genoten van de gezelligheid, mooie omgeving, het lekkere eten, de natuur en de stralende zon.

We verbleven in Falésia Hotel, een heel mooi hotel in de buurt van Praia de Falésia. De stranden in Albufeira zijn onbeschrijfelijk mooi – de mooiste die ik tot nu toe heb gezien. Daar komt bij dat we prachtig weer hebben gehad, ondanks de slechte voorspellingen. Er was veel zon en we hebben heel fijn over de stranden kunnen wandelen, in de zee kunnen zwemmen en buiten op het terras kunnen lunchen.

Tijdens onze wandelingen op het strand kwamen we heel wat mooie beach treasures tegen. De ene schelp nog mooier en specialer dan de andere. En daar word ik altijd heel blij van, ook al is het zoiets ‘kleins’. It’s the little things. Ik heb wat mooie exemplaren mee naar huis genomen als herinnering aan het fijne weekend.

We hebben het ontzettend fijn gehad en hadden stiekem nog wel een paar dagen willen blijven. Goede reden om volgend jaar nog eens terug te gaan. Ik kijk er nu al naar uit :-). Ondanks dat Tom en ik nog maar een paar maanden samen zijn, voelt het alsof het al veel langer is. En daar ben ik heel blij mee en dankbaar voor <3.

Voor mij was het de eerste keer dat ik in Portugal was en ik vond het er heel fijn. Vooral dankzij het leuke gezelschap en de gezelligheid, maar ook omdat het er gewoon ontzettend mooi is. Ik kan iedereen aanraden om eens een bezoek te brengen aan Albufeira  en omstreken – meer dan de moeite waard.

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?