De leukste in-between jurkjes

Zodra maart is aangebroken begint het bij mij al een beetje te kriebelen. Vanaf dat moment weet ik dat het niet meer lang zal duren voordat het rokjesdag is. De dag waarop het eindelijk warm genoeg is om met blote benen een rokje of jurkje te dragen. Daar kijk ik altijd ontzettend naar uit. Het zal ongetwijfeld nog wel een aantal weken duren, toch ben ik al aan het kijken voor leuke jurkjes die geschikt zijn om tussen de twee seizoenen te dragen. Jurkjes die je met een panty of met blote benen kunt dragen. Met (enkel)laarsjes, sneakers of high heels. Hierboven zien jullie een aantal van mijn favoriete jurkjes voor in-between.

Bovenstaande jurkjes zijn allemaal anders, maar hebben wel één ding gemeen: ze zijn op verschillende manieren te combineren. Sportief, chic, zomers of voor andere gelegenheden. Tegenwoordig is het heel normaal om sneakers onder een (chic) jurkje te dragen. En waarom ook niet – het loopt veel makkelijker en het ziet er vaak heel tof uit. In combinatie met sneakers kun je jurkjes ook op een stoere en sportieve manier dragen.

Wanneer het eigenlijk nog net ietsje te koud is voor volledig blote benen, maar wanneer je geen panty meer wilt dragen, zou je een jurkje kunnen combineren met laarzen. Op die manier heb je toch blote benen, maar toch voor een gedeelte bedekt. Met de juiste accessoires hoeft een jurkje er niet direct heel zomers uit te zien.

Voor een speciale gelegenheid, kan je een jurkje combineren met high heels of een paar (enkel)laarsjes. Dankzij de hoge hakken ziet de outfit er dan meteen een stuk vrouwelijker en eleganter uit. In de zomer zou je kunnen kiezen om er leuke sandaaltjes of slippers onder te dragen. Ga je naar een festival, dan zou je er leuke laarzen met franjes onder kunnen dragen en bloemetjes in je haar kunnen doen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat is de reden waarom ik heel wat verschillende jurkjes in mijn kast heb hangen. Mijn favoriet van bovenstaande jurkjes is het rode jurkje. Vooral vanwege de kleur – ik hou van rood!

Deze blogpost bevat affiliate links

BewarenBewaren

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?