3 x last-minute paasknutsels om zelf te maken

paasknutsels om zelf te maken

Aankomende zondag is het Pasen! Het moment van het jaar waarop we gezellig samen zijn met onze familie, twee dagen gekleurde eieren eten en op zoek gaan naar de Paashaas. Met het oog op Pasen plaatste ik voorheen altijd een aantal Paasknutsels om zelf te maken. In deze post deel ik drie Paasknutsels om zelf te maken

paasknutsels om zelf te maken

Schilder-eitje

Deze DIY is heel makkelijk te maken met een stuk wit papier en een heleboel vrolijk gekleurde washi-tapes. Zelf maakte ik het paasei voor in een lijstje, je kunt op deze manier ook een kaart maken om iemand een vrolijk Pasen te wensen. Klik hier om naar de uitleg te gaan.

paasknutsels om zelf te maken

Fluffy Bunny

Ondanks dat we het altijd over de Paashaas hebben, zie ik meer konijnen voorbij komen met Pasen dan hazen. Vandaar dat ik drie jaar geleden een konijntje met pluimstaart (lees: pompom) maakte voor Pasen. Wederom in een lijstje. Leuk om in huis neer te zetten en ook zeer makkelijk te maken. Hoe je het konijntje kunt maken leg ik uit in dit artikel.

 paasknutsels om zelf te maken

Spring Light

Deze DIY maakte ik niet specifiek voor Pasen, maar meer voor het voorjaar in het algemeen. Kaarshoudertjes als deze ben ik al regelmatig in diverse winkel tegengekomen. Ze zijn echter ook makkelijk zelf te maken met een glazen pot (lees: van de groente o.d.), dicker ijzerdraad en kralen met een grote opening. Mijn volledige uitleg is hier terug te vinden. Voor Pasen zou je meerdere pastelkleuren kunnen gebruiken en het potje kunnen versieren met Paasstickers.

Zalig Pasen! xA

BewarenBewaren

Volg:
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben negenentwintig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

Share:

1 Reactie

  1. 15 april 2017 / 11:02

    WAT EEN SCHATTIGE EN leuke knutselideetjes! :)