City Magazine Maastricht

CITY MAGAZINE MAASTRICHT

In mijn lichtpuntjes-artikel van afgelopen maart vertelde ik jullie dat ik bezig ben (geweest) met een nieuwe uitdaging. Vanaf deze maand zal ik maandelijks een bijdrage leveren aan City Magazine Maastricht. Ik zal in het magazine tips delen op het gebied van fashion, lifestyle, beauty en design. Ontzettend leuk om mee bezig te zijn! Ik ben alweer druk bezig met de tips die ik ga geven in de uitgave van mei. Ik creëer alle content zelf en vul daarmee twee pagina’s.

City Magazine Maastricht is een glossy magazine met reportages, interviews, tips, actuele informatie over evenementen, kunst, cultuur, fotoreportages, columns en nog veel meer – in een exclusief jasje. Het magazine is gratis af te halen op meer dan honderd locaties in de regio Maastricht. Naast dat ik het ontzettend leuk vind om te doen is het natuurlijk ook leuke reclame voor mijn blog. Ik ben niet de enige blogger die vanaf april zal schrijven voor het magazine. Nina van NINALOVESFOOD zal maandelijks recepten delen die zeker het proberen (en proeven) waard zijn. Daarnaast maakt ze prachtige foto’s van de gerechten.

Schrijven voor het magazine is een uitdaging. De manier van schrijven is anders, omdat het vooral korte stukjes zijn die ik voor het magazine schrijf. Voor mijn blog schrijf ik vaak toch wat langere artikelen met meer foto’s en details. Daardoor is het ook een uitdaging om alles in te korten tot een bepaald aantal woorden en om alles te zeggen met slechts een enkele foto. Ik was voor de eerste uitgave dan ook een beetje onzeker, maar ben blij met het eindresultaat.

De volgende uitgave zal uitkomen op 4 mei.

BewarenBewaren

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?