Nieuwe liefde – sneakers

In de ruim zes jaar dat ik bezig ben met bloggen heb ik al heel wat artikelen geschreven over één van mijn grootste liefdes: schoenen! En dan met name over schoenen met een zo hoog mogelijke hak. Door de jaren heen heb ik een ruime collectie high heels bij elkaar gespaard. Wanneer je mij achterlaat in een groot luxueus warenhuis, dan kan ik wel een paar uurtjes ‘oh-wat-mooi’-roepend rondhuppelen op de schoenenafdeling.

Helemaal bovenaan mijn fashion-wishlist staat al jaren een paar Louboutins. Toch heb ik sinds kort een nieuwe liefde… Sneakers. Een aantal jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik een soort van liefde voor sneakers zou gaan creëeren, maar het is toch gebeurd. Vooral ook omdat het tegenwoordig heel normaal is om onder een charmante outfit, toch sneakers te dragen. En omdat ‘iedereen’ dit nou doet, wordt het ook niet meer als vreemd of raar gezien. Want laten we eerlijk zijn; een aantal jaar geleden zou iedereen je voor gek verklaard hebben als je onder een mooi kanten jurkje een paar sneakers zou dragen. Tegenwoordig maakt dit niets meer uit. Waardoor ik me eigenlijk heel prima voel wanneer ik sneakers onder een rok of jurkje draag. Terwijl ik voorheen vooral voor high heels of enkellaarsjes (lees: Gabor laarsjes) koos, neig ik nu veel sneller naar ‘n paar van mijn mooie sneakers.

In korte tijd heb ik drie paar sneakers aan mijn schoenencollectie toegevoegd waar ik spontaan verliefd op ben geworden. De bobby-sneakers van Isabel Marant stonden al een tijdje op mijn wishlist, met kerst kreeg ik ze van mijn vriend cadeau. Mijn bobby’s en ik waren dan ook onafscheidelijk, totdat Puma met hun heart basket-collectie kwam. Die heb ik nu in het wit lak én in het babyroze. Ze zijn niet alleen super cute, ze lopen als wolkjes.

Ik heb ondervonden dat deze nieuwe liefde verslavend werkt. Waar ik één paar leuke sneakers zie, zie ik er automatisch meer. En meer. En nog meer. Waardoor ik een soort van sneaker-wishlist kan gaan samenstellen. Voornamelijk met modellen van sportmerken, maar ook sneakers van merken zoals Gabor schoenen. Ik vermoed dan ook dat mijn sneaker collectie zich nog zal gaan uitbreiden.

Deze blogpost is onderdeel van een samenwerking.

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

3 Reacties

  1. 25 april 2017 / 10:50

    Wauw wat een leukerds zeg, bij mij staan deze ook hoog op mijn wishlist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?