OOTD | miss fancy pants

Twee weken geleden vierde mijn vriend en ik Pasen met onze families. Mooi moment om mijn nieuwe jeans van Marc Cain aan te trekken, gecombineerd met een aantal van mijn favoriete items. We maakten foto’s in het stadspark in Maastricht, waar een heleboel leuke plekken te vinden zijn.

Marc Cain

In de donkere maanden draag ik vooral donkere kleuren, terwijl ik in de lente het liefst lichte kleuren draag. Daarom ben ik heel blij met mijn nieuwe jeans van Marc Cain. Door de mooie blauwe kleur is deze jeans op veel manieren te combineren. Ik heb een heleboel items in mijn kledingkast die mooi matchen met de jeans. Het leukste aan deze jeans vind ik de subtiele bloemenprint. Niet altijd duidelijk zichtbaar, maar wel aanwezig. De pasvorm is perfect en de stof waar de jeans van gemaakt is voelt prettig aan.

De blazer die ik erbij draag, koop ik ieder jaar opnieuw bij H&M. Het is een heel makkelijk te combineren kleur. Daarnaast kan het model zowel op een jeans als op een jurkje gedragen worden. Voor mij echt een musthave, die ik regelmatig op verschillende manieren draag. Ook bij deze jeans.

Papa’s hoed

De hoed is van mijn vader. Papa heeft een heleboel hoeden in allerlei kleuren, omdat hij graag hoeden draagt om zijn ogen te beschermen tegen (fel) daglicht. Door de jaren heen heeft hij een hele collectie bij elkaar gespaard. Soms vind ik het leuk om er eentje te lenen. Ik wil binnenkort zelf een mooie hoed van dit merk gaan kopen. Een duurdere uitgave, maar dan heb je ook wel een hoed die jaren meegaat.

Deze jeans is mijn eerste item van Marc Cain. Ik kende het merk wel al langer, vooral omdat ze ook altijd mooie jurken in hun collectie hebben. De jeans bestelde ik bij Jeroen Beekman. Ik ben er ontzettend blij mee en zal de jeans de aankomende maanden veel gaan dragen – dat weet ik nu al.

Volg:
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben negenentwintig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

Share:

2 Reacties

  1. 28 april 2017 / 12:53

    Mooie oufit en mooie foto’s! Leuke combi met groen!

  2. 26 april 2017 / 12:23

    Hele mooie outfit! De sjaal en je hoed maken het echt af.