Red is the new black

No matter how long the winter, spring is sure to come. Gelukkig, want die kou daar ben ik wel een beetje klaar mee. Tijd voor zon! En ondanks dat we er nu weer een aantal dagen op moeten wachten, was het twee zondagen geleden een prachtige dag. De zon liet zich volop zien en ik heb zelfs al in bikini liggen te zonnen. Diezelfde dag zijn Tom en ik een rondje gaan wandelen in het stadspark in Maastricht. Een mooie plek, vooral in de lente. Je ziet er van alles en er zijn allerlei mooie plekken om foto’s te maken. We namen de camera mee en maakte wat (outfit)foto’s.

Één van mijn lievelingsdingen aan de lente zijn de bloesembomen die in bloei staan. De een nog mooier en groter dan de andere.  Mijn favoriet is de magnolia, daar kan ik echt uren naar kijken <3. In het stadspark in Maastricht is er o.a. een groot gedeelte met dieren (lees: herten, geiten, eenden, zwanen en ganzen). En ondanks dat ik negenentwintig word, word ik blij van zoveel fluffiness. Overal zaten mensen in het gras met dekens, boeken, laptops en drankjes. Hartstikke gezellig. En ook leuk om te zien dat er meer mensen een camera bij zich hadden om foto’s te maken van de natuur en al het moois dat er te zien was.

Rokjesdag

Die zondag was het voor mij een soort van ‘rokjesdag’. De eerste dag dat ik een rok droeg zonder panty en het niet stiekem toch koud had. Het was heerlijk warm en daardoor was het niet vervelend om met blote benen te lopen. Al ben ik in jaren volgens mij niet zo wit geweest (lees: campina). Mijn rok is afkomstig van H&M en nog steeds te koop. De witte top is van mango – een basic die standaard in meerdere kleuren in de collectie zit. Deze top heeft een dubbel laagje, waardoor de top niet doorschijnt. Je kunt er bijvoorbeeld een knalroze bh onder dragen zonder dat iemand het ziet. Aanrader als je het mij vraagt.

Mijn sneakers zijn van Isabel Marant, ik kreeg ze cadeau voor kerst van mijn vriend. Ze worden o.a. bij de Bijenkorf en My Theresa verkocht. De tas kocht ik in Albufeira afgelopen maand, in een klein winkeltje. Hier ben ik nog steeds heel blij mee. Mijn horloge is van Ice Watch en de zonnebril kocht ik in een klein boetiekje in Valkenburg twee jaar geleden.

 

En nu ga ik hopen dat er de aankomende dagen heel wat zonnestraaltjes onze kant op komen. Fijne nieuwe week allemaal! xA

Volg:
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben negenentwintig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

Share:

2 Reacties

  1. 18 april 2017 / 18:54

    Oh wauw dit staat je heel leuk

  2. 18 april 2017 / 17:56

    MoOie outfit, vind de tas ook erg leuk bij deze combi