Dingen waar je blij van wordt

Dingen waar je blij van wordt

Hoeveel ik er ook van houd om onder een dekentje weg te kruipen op de bank, ik ben ontzettend blij dat de zomer in aantocht is! En alle fijne dingen die daarbij horen. Ik volg Lisanne al een hele tijd en vind haar ‘dingen waar je blij van wordt’-posts ontzettend leuk. Vandaar dat ik vandaag zelf een aantal dingen deel waar je blij van wordt.

Dingen waar je blij van wordt

Dingen waar je blij van wordt

Pompom oorbellen

Toen ik deze oorbellen zag vond ik ze meteen onwijs leuk. Ze hebben voor mij een hoog die-wil-ik-hebben-gehalte. Ze zijn afkomstig van Happiness Boutique – een fashion brand uit Berlijn. Ik heb de oorbellen al veel gedragen, ik vind ze zo leuk <3! De webshop verkoopt behalve deze oorbellen nog veel andere mooie accessories. Echt leuk om eens een kijkje te nemen in hun webshop. Bestellingen worden gratis verzonden en daarnaast is er voor hun klanten een ‘reward program’. Dat wil zeggen dat klanten op allerlei manieren punten kunnen sparen cq. verdienen. Zo krijg je voor iedere euro die je besteedt een punt. Ook krijg je punten wanneer je reviews schrijft of foto’s van je bestelling post op social media plaatst. Met de kortingscode missmurphy krijgen jullie tot 7 juli a.s. 10% korting op bestellingen vanaf 19 euro.

Dingen waar je blij van wordt

Rosegouden armband

Een tijd geleden kreeg ik een witte Icewatch met een rosegouden wijzerplaat. Deze draag ik dagelijks op dit moment. Mijn nieuwe rosegouden armband past er heel mooi bij. De kwaliteit is goed en ik ben er blij mee. De armband is ook afkomstig van Happiness Boutique, net zoals de oorbellen hierboven.

Dingen waar je blij van wordt

Nieuw prikbord               

Vorige week vertelde ik jullie over mijn nieuwe knutselkamer. Het doel is om daar heel veel moois te gaan maken. Iets dat ik ook al heel lang wilde, maar nooit een geschikte plek voor had is een prikbord. Een standaard prikbord vind ik persoonlijk iets minder mooi, dus ik koos voor deze constructie. Ik ben blij met het resultaat! Hier zal ik later deze week nog een artikel aan wijden.

Dingen waar je blij van wordt

Love Stories Intimates bikini

Over een aantal weken gaan we op vakantie naar Italië – iets waar ik me ontzettend op verheug! En de perfecte reden om nieuwe bikini’s te shoppen. Deze bikini met groene streepjes vind ik echt onwijs leuk en stond bovenaan mijn wishlist. Ik ben er echt heel blij mee <3! De bikini zit heel fijn en het stofje is heel zacht. Ik kan niet wachten om deze op vakantie te kunnen dragen. Love Stories Intimates is een onwijs mooi merk <3.

Dingen waar je blij van wordt

Bloemen in lijstjes

Mijn vriend en ik zijn gisteren naar een grote rommelmarkt geweest. Deze is ieder jaar met Pinksteren. Er staan een heleboel kramen en er is veel moois te vinden. Althans, dat vinden wij dan. Omdat we het leuk vinden om rond te wandelen samen en naar oude spulletjes te kijken. We kochten een aantal dingen, waaronder deze lijstjes met oude prenten van bloemen (lees: allerlei soorten rozen). Ik betaalde voor deze vijf lijstjes 5 euro. Behalve deze lijstjes kochten we een aantal platen, waaronder Abbey Road van The Beatles. Deze stond nog op mijn wishlist en ik ben heel blij dat we hem gevonden hebben ^^!

Van welke dingen word jij op dit moment blij? xA

BewarenBewaren

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben dertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

Share:

3 Reacties

  1. 11 juni 2017 / 21:33

    Leuk artikel! Ik houd ook altijd van mooie rommelmarkt vondsten. Ik word blij van plaatjes draaien (muziek), mijn huisdieren, het mooie weer en lange stukken wandelen om m’n hoofd leeg te maken.

  2. 7 juni 2017 / 21:58

    Die bloemenprenten zijn erg leuk!

  3. 7 juni 2017 / 15:53

    wat een mooie vondst op die rommelmarkt! ik vind het zelf ook heerlijk om dat soort marktjes af te struinen. de bakjes die op de foto hebt gezet als decoratie vind ik ook erg mooi!


Zoek je iets?