Favoriete items voor deze zomer

De afgelopen maanden is er veel veranderd in mijn leven. Positieve en fijne dingen, maar ook minder fijne dingen. Al deze veranderingen hebben er dan ook voor gezorgd dat mijn leven er nu heel anders uitziet. Daar komt bij dat mijn figuur na lange tijd anders is geworden. Het zal voor een gedeelte te maken hebben met mijn leeftijd, maar ook een andere manier van leven. Rustiger zijn en minder stress hebben. Allemaal heel goed dus, maar ik moet er stiekem toch een beetje aan wennen af en toe.

Vlak voor de vakantie kwam ik tot de conclusie dat veel van mijn oude vertrouwde kleding niet meer (bij me) past. Daar moest ik even om slikken, maar uiteindelijk is het helemaal niet verkeerd om je garderobe eens een update te geven. Als ik naar bepaalde kledingstukken keek kwam ik tot de ontdekking dat ik ze vaak al jaaaaaren had hangen. Na jaren trouwe dienst mag er ook wel eens plaats gemaakt worden voor iets nieuws. Vooral ook omdat veel items gewoon niet meer bij me passen. Merken die ik eerst minder leuk vond, vind ik nu opeens wel leuk. En items die ik eerder nooit zou kopen of dragen, vallen nu opeens wel in de smaak. And the other way around. Tijd om te shoppen dus, want ik kan natuurlijk niet op vakantie zonder kleding.

Zo kwam ik bij Esprit al een aantal toffe items tegen die zeer geschikt zijn om mee op vakantie te nemen. De laatste jaren vind ik persoonlijk dat Esprit als merk echt gegroeid is. Nu ik veel in Belgie kom ben ik o.a. vaak bij Lola Lisa te vinden, ook een merk waar ik altijd wel iets tofs kan vinden. Dit geldt overigens ook voor HEMA. In de collage hierboven laat ik een aantal van mijn favoriete items zien.

Omdat het eigenlijk wel een beetje de bedoeling is om weer (ongeveer) mijn oude figuur terug te krijgen, heb ik veel items gekocht met elastiek of een ruimere pasvorm. Zo kan ik deze kleding ook nog dragen wanneer ik mijn oude maten weer terug zou krijgen. En wanneer dit niet gebeurt is het verder ook prima hoor. Ik ga in ieder geval genieten van mijn vakantie en van de zomer – ik weet zeker dat het fantastisch wordt.

Deze blogpost bevat affiliate links

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

1 Reactie

  1. 8 juli 2017 / 16:20

    Die topjes en het middelste broekje zijn erg leuk inderdaad! Veel succes/sterkte met de veranderingen in je leven :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?