Moodboard – ons nieuwe huis

Het heeft nogal wat voeten in de aarde gekost, maar we hebben ons huisje bijna helemaal af. Er is de afgelopen maanden zoveel gebeurd omtrend mijn oude appartement dat het wel fijn is om weer een thuis te hebben. Samen met Tom. Van de ene kant vond ik het verdrietig om mijn eerste appartementje achter me te laten, van de andere kant ben ik heel blij met hetgeen we nu samen hebben. Vandaag geef ik jullie een kijkje in ons nieuwe huis. 

Green is the new white

Qua interieur gaat mijn voorkeur nog steeds uit naar zoveel mogelijk wit. Witte meubels, witte handdoeken, witte accessoires, witte mandjes, witte lampen en ga zo maar door. Daar is niet zoveel aan veranderd. Ook nu hebben we voornamelijk witte of in ieder geval lichte spulletjes in ons huis staan. Dit hebben we gecombineerd met mijn favoriete kleur groen. Één muur in de woonkamer hebben we groen geverfd. Tom en ik vinden beide deze kleur groen heel erg mooi. De witte accessoires hebben we gecombineerd met accessoires in diezelfde kleur groen.

Hobbykamer

In een eerdere post vertelde ik jullie al over mijn ‘knutselkamer‘. Vanaf nu ga ik dit mijn hobbykamer noemen, dat klinkt net iets minder cheesy ;-). Ik ben heel blij met mijn eigen kamertje waar ik kan bloggen en creatief kan zijn. Heb ik geen zin meer om verder te gaan – dan laat ik het allemaal liggen tot op het moment dat ik weer verder wel gaan. Een luxe die ik eerder niet had. Wanneer je hele woonkamer vol met knutselspullen ligt, dan ruim je het aan het einde van de dag toch maar weer op.

Inloopkast

Net zoals in mijn appartement gaan we één kamer inrichten als inloopkast voor onze kleding en schoenen. We hebben een grote zolder die heel geschikt is en waar we genoeg ruimte hebben om alles neer te zetten. De zolder lijkt heel veel op de kamer die ik in mijn appartement als inloopkast gebruikte, maar dan veel groter.

Het is een prachtige ruimte met veel mogelijkheden. Het enige nadeel is dat er vrij weinig licht naar binnen komt door het huidige dakraam. Wanneer het huis van ons zou zijn zouden we ervoor kiezen om er een groot dakraam (lees: van bijvoorbeeld Solstro dakraamshop) in te laten plaatsen, waardoor de grote zolder nog mooier zou worden door het vele licht. Wellicht iets voor de toekomst. Voor nu ben ik in ieder geval ontzettend blij met hoe ons huisje er nu uitziet.

Deze blogpost is onderdeel van een samenwerking.

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

3 Reacties

  1. 11 juni 2017 / 21:32

    Je eerste eigen appartement achterlaten is niet makkelijk maar ik weet zeker dat je er een mooie, fijne(re) plek met de persoon waar je van houdt voor terugkrijgt. Ik vind de foto’s die je hebt gemaakt erg tof en de sfeerbeelden van je interieur zien er prachtig uit. Ik gun jullie beiden heel veel geluk in jullie nieuwe woning,

  2. Tannie
    8 juni 2017 / 20:38

    Heel mooi lieverd, ik wens jullie veel geluk in jullie nieuwe Huisje ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?