Green kimono with green boots

Ondanks dat het juli is en de zon zich al vaak van haar beste kant heeft laten zien, kan het weer toch nog wisselvallig zijn. De ene dag vallen de mussen van het dak en op andere dagen kan het nog een beetje fris en regenachtig zijn. Op zo’n dag besloot ik outfitfoto’s te gaan schieten met mijn vriend. Ik draag een van mijn favoriete items op dit moment: mijn olijfgroene kimono. Deze combineerde ik met mijn nieuwe enkellaarsjes die bijna dezelfde kleur hebben.

Enkellaarsjes

De enkellaarsjes zijn van Manfield. Dankzij de subtiele hak van (lees: 8,5 cm) lopen ze heel fijn. De mooie kleur groen is goed te combineren met o.a. zwart, wit, jeans, bruin en beige. Het zijn niet echt schoenen die je draagt op een warme zomerdag, wel vind ik het musthaves voor tijdens de koudere seizoenen. De enkellaarsjes zijn ook verkrijgbaar in een aantal andere mooie kleuren. De buitenzijde van de enkellaarsjes is gemaakt van groen suede en de binnekant van leer. Een prettige combinatie, waardoor ze ook gewoon heel lekker zitten en lopen. Het model is aan de smalle kant, ondanks mijn moeilijke voetjes kan ik er goed op lopen en zitten ze niet te strak.

Kimono

De kimono die ik draag is een van de cadeautjes die ik van mijn vriend kreeg voor mijn verjaardag. We kochten de kimono bij Bershka (lees: toen ook verkrijgbaar in het donkerblauw). Toen ik ‘m zag hangen in de winkel vond ik de kimono meteen heel erg mooi. Ook vanwege het mooie stofje waar de kimono van gemaakt is. Dit is inmiddels een aantal weken geleden – ik zou niet weten of de kimono nog steeds te koop is. In de webshop vind ik ze in ieder geval niet meer terug. Het materiaal waarvan de kimono gemaakt is valt soepel. Het is een erg fijn jasje om ergens overheen te dragen. Onder de kimono draag ik een zwarte top van H&M.

Volg:
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben dertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

Share:

4 Reacties

 1. 12 augustus 2017 / 21:37

  Mooi! Wat een gave schoenen!

 2. 23 juli 2017 / 15:55

  Wat een leuke outfit!

 3. 12 juli 2017 / 17:39

  Die kimono is echt heel erg mooi. Ik had niet gedacht dat die van de Bershka zou zijn. Ik dacht eerder van de Zara. Het staat je erg mooi!

 4. 11 juli 2017 / 20:20

  Hele gaVe outfit, staat je goed. Vind die kleur groen ook erg mooi.


Zoek je iets?