Something old, something new

Wanneer je pas terug bent van vakantie is het altijd weer even wennen wanneer je in je ‘normale’ ritme moet komen. Ik verlang ZO erg terug naar vakantie! Gelukkig is het hier in Nederland ook mooi weer geweest de afgelopen dagen, waardoor de overgang minder vervelend was. Dankzij het mooie weer kan ik al mijn geliefde zomerkleding weer dragen. Vandaag combineer ik mijn nieuwe sneakers met een oudere zwarte combinatie.

 

Asics Lyte V

Samen met mijn vriend ging ik op pad om outfitfoto’s te maken. Het viel ons op dat mijn nieuwe Asics Lyte V sneakers dezelfde kleur hebben als zijn oude Dodge. In de foto’s combineren we dus iets nieuws met iets heel ouds :-).

De sneakers zitten én lopen heel fijn. Het is net alsof ik op wolkjes loop. En ondanks dat ik de laatste tijd eigenlijk alleen nog maar sneakers draag, is dit model nog een beetje buiten mijn comfortzone. Vooral vanwege de kleur zijn de sneakers op veel verschillende manieren te combineren. Ze zijn niet echt grijs, ze zijn ook niet echt groen – de kleur zit er precies een beetje tussen in. Heel mooi!

In deze outfit combineerde ik mijn nieuwe Asics met twee kledingstukken die ik eigenlijk al een hele tijd heb. De rok kocht ik ooit eens bij H&M. Dit model zit nog regelmatig in de collectie, ook in andere kleuren. Wat mij betreft een perfecte basic. De (langere) zwarte top is van Primark. Ook een basic die heel fijn is en die ik al vaker opnieuw heb gekocht. Het is geen opvallende of high-fashion combi, maar de outfit zit wel heel comfy.

 

 

 

 

De zonnebril die ik draag kocht ik op vakantie in Italië. Ik was op zoek naar een model dat ik nog niet eerder had en kwam uit bij dit ronde model van Vans. Wederom een beetje buiten mijn comfortzone, maar ik vind dat ‘ie wel tof staat. Deze combinatie zal ik waarschijnlijk niet snel naar een feestje o.i.d. dragen, maar om thuis of op een luije zondagmiddag te dragen is deze outfit heel geschikt.

En stiekem vond ik het wel leuk om op de motorkap van een auto te mogen zitten – hij kant het hebben tenslotte. Voor volgende week staat een afspraak gepland bij de kapper. De Italiaanse zon in combinatie met het zee- en chloorwater hebben mijn balayage niet echt goed gedaan. Vanaf volgende week hoop ik weer stralende lokken te hebben :-)

Fijn weekend voor jullie allemaal! xA

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?