Essie Swatches

Essie nagellak

Toen ik pas begon met bloggen schreef ik veel over beauty. Door de jaren heen is dat veranderd, voornamelijk omdat hier eigenlijk mijn interesse niet ligt. Ik vind make-up leuk, maar ik ben er niet de hele dag mee bezig. Nagellak daarentegen vind ik wel ontzettend leuk en ik lak dan ook regelmatig mijn nagels in allerlei kleuren. Essie is daarin een favoriet merk en vandaag laat ik mijn nieuwste kleuren aan jullie zien.

Essie nagellak

De lakken van Essie zijn favoriet om allerlei redenen. Zo vind ik de flesjes mooi en stijlvol en vind ik de kwaliteit goed. De lakken mogen dan wel wat duurder zijn, maar ik vind ze de prijs zeker waard. Ik houd ervan wanneer merken hun producten leuke namen geven en Essie is daar heel goed in. Ze hebben ontzettend veel mooie kleuren in hun assortiment, waardoor ik kiezen altijd moeilijk vind. Toch heb ik weer vijf nieuwe kleuren aan mijn collectie toegevoegd.

Essie Swatches

Kimono Over

 

Terwijl ik eigenlijk helemaal niet van paars houd – het staat me voor geen meter – was ik erg nieuwsgierig naar deze kleur. Op de foto’s zag de lak er een stuk lichter uit. In het echt is ‘ie toch wel een stuk donkerder. Eigenlijk nog veel mooier dan dat ik dacht. De lak dekt met twee lagen heel mooi egaal, zoals ik van Essie gewend ben. De kleur is zeer geschikt voor dit seizoen en ik ben er dan ook erg blij mee. Dit is mijn favoriete kleur van de vijf.

 

 

Essie SwatchesLovie Dovie

 

Deze kleur is een tijd geleden uitgebracht en ik heb deze kleur van begin af aan heel tof gevonden. Ik ben dan ook blij dat ik de kleur alsnog aan mijn collectie heb kunnen toevoegen. Als je het mij vraagt is het de perfecte knalroze kleur voor op je nagels. Het is geen kleur die ik deze herfst veel zal gaan dragen, maar het is wel een perfecte kleur voor in de zomer. De lak dekt mooi met twee lagen en staat heerlijk zomers. Het enige nadeel is dat ‘ie een beetje streperig wordt.

 

 

Essie Swatches

Bahama Mama

 

Burgundy één van mijn favoriete kleuren. Niet alleen qua kleding, ik vind het ook een prachtige kleur voor op mijn nagels. In de zomer heb de kleur veel gedragen en ook in de donkere maanden is het een kleur die eigenlijk overal bij past. Mijn laatste flesje nagellak in deze kleur is bijna leeg, waardoor ik op zoek was naar een nieuwe favoriet. Ik besloot om deze te bestellen en dat was een goede keuze. Bahama Mama dekt heel mooi (lees: ook weer met twee lagen).

 

Essie Swatches

Smokin Hot

 

Bruine kleding draag ik eigenlijk nooit, maar bruine nagellak vind ik daarentegen wel heel mooi. Omdat ik nog niet echt een mooie kleur had, besloot ik om Smokin Hot te bestellen. In het echt is de kleur meer paarsig dan bruin, maar daardoor niet minder mooi. Ook dit bleek een goede keuze, want het is een prachtige kleur. Net zoals de andere lakken dekt deze kleur perfect met twee lagen.

 

Essie Swatches

Maximillian Strasse Her

 

Natuurlijk is het altijd een beetje spannend wanneer je nagellak via internet koopt. Ondanks dat er talloze swatches te vinden zijn, is het toch altijd even afwachten hoe de kleur in het écht is. Deze kleur was eigenlijk de enige kleur waar ik een beetje over twijfelde, maar dat was nergens voor nodig. De kleur is heel apart, maar ik vind het wel een heel toffe kleur. Die ook dekkend is met twee lagen, maar droogt ook een beetje streperig op.

 

 

Ik weet zeker dat ik de lakken met veel plezier zal gaan dragen. Mijn laatste artikel over make-up / nagellak was al een hele tijd geleden, ik hoop dat je het toch leuk vond om te lezen.

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

6 Reacties

  1. 1 november 2017 / 14:15

    Wat een mooie lakjes. Vooral BAHAMA MAMA is supermooi voor het najaar.

  2. 31 oktober 2017 / 08:21

    Hier nog een Essie fan ♥! Ik vind het allemaal mooie kleurtjes! Bahama mama heb ik ook en is een van mijn favorieten, Kimono over zou i kook nog eens graag aan mijn collectie toevoegen.

  3. 30 oktober 2017 / 13:39

    Leuke kleurtjes! Vooral die eerste en de vierde vind ik erg MOoi!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?