Met deze items wordt kerstmis nóg gezelliger

Met deze items wordt kerstmis nóg gezelliger

Volgende week is het kerstmis en ik verheug me er ontzettend op. Niet alleen vanwege de kerstdagen, maar ook omdat ik na de kerst een aantal dagen vakantie heb. Dat betekent voor mij dat ik pas weer in het nieuwe jaar hoef te gaan werken. Die gedachte maakt me ontzettend blij. Maar we gaan eerst kerst vieren. In deze post laat ik een aantal items zien die kerst nog leuker en gezelliger maken.

Kerst in huis

Ik kijk altijd ontzettend uit naar het versieren van het huis en het opzetten van de kerstboom. Dit zorgt namelijk altijd voor een gezellige, knusse sfeer. Ik vind het dan ook altijd jammer als ik alles weer moet opruimen – het huis ziet er dan meteen zo kaal en saai uit. Op internet kwam ik tijdens het shoppen een aantal leuke interieur items voor kerst tegen. Zoals het zwarte sterren-kussen en het kussen in de vorm van een kerstboom. Wanneer je op zoek bent naar leuke interieur-items, neem dan ook eens kijkje bij bijvoorbeeld Primark of Esprit. Je zou het niet direct verwachten, maar ook deze winkels verkopen vaak de leukste items voor in huis.

 

Kerstcollecties

Een ander favoriet dingetje vind ik de vele collecties die worden uitgebracht ter ere van kerst. Zo zijn er veel merken die speciaal een advent kalender op de markt brengen, met achter ieder vakje een product uit hun collectie. Zo heb ik al kalender van Rituals en The Body Shop voorbij zien komen. Weer eens iets anders dan de traditionele chocolade advent kalender (lees: al blijft die natuurlijk ook tof).

De kerstcollectie van Lush is ook altijd iets waar ik naar uitkijk. De prachtige dozen met fijne en mooie producten, perfect om cadeau te geven (of om te krijgen). En de speciale badproducten in de vorm van kerststerren, sneeuwpopjes en andere winter- of kerst gerelateerde figuren. Eigenlijk zou het perfect zijn wanneer Lush volgend jaar een advent kalender op de markt zou brengen. Ik zou hem zeker kopen.

 

Creatief zijn tijdens kerst

Ondanks dat ik kerst heel leuk en gezellig vind, vind ik het wel fijn als ik iets te doen heb. Dat wil zeggen: tussen de gangen door, wanneer je met zijn allen op de bank zit. En voor de honderdste keer Home Alone zit te kijken. Dit jaar neem ik mijn breiwerk mee, waar ik al een aantal weken mee bezig ben. Ik schreef er al een artikel over op mijn blog. Helaas heb ik niet meer zoveel tijd gehad de laatste weken en is mijn trui nog niet af. Ik hoop dat ik tijdens de kerst nog een stuk kan breien om de trui af te krijgen.

Tip: zorg altijd dat je iets te doen hebt wanneer je tussen de gangen door zit te wachten. Ik word er namelijk altijd zo moe van als ik niets te doen heb, haha! Inkak-momentjes probeer ik te vermijden met kerst.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

2 Reacties

  1. 18 december 2017 / 19:02

    Leuk artikel! Lichtjes en kaarsjes maken mijn kerst nog gezelliger en het maakt m’n huisje zo knus! Leuke items trouwens, vooral die slinger met sterretjes en maantjes vind ik mooi! <3

  2. 18 december 2017 / 13:45

    ik ben gek op kerstbomen optuigen <3 het liefst doe ik er 5 in mijn eigen huis maar word tot 1 beperkt haha XD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?