Zadig & Voltaire Just Rock!

Zadig Voltaire Just Rock

Al van kleins af aan ben ik gek op parfum. Ik spaar al jaren minimatuurflesjes en vind het heel leuk om nieuwe geuren of merken te ontdekken. Een aantal dagen geleden kwam er een voor mij onbekend merk op mijn pad, waarvan ik het nieuwe parfum mocht uitproberen: Just Rock! van Zadig & Voltaire.

Zadig & Voltaire

Zadig & Voltaire – een merk dat ik nog niet kende voordat ik dit parfum ging uitproberen. Na een kijkje in hun webshop en op hun Instagram-profiel moet ik zeggen dat ik het merk erg tof vind. De kleding ziet er leuk uit en er zijn wel wat items die ik meteen zou dragen. Ik vind het erg leuk om kennis te maken met een nieuw merk dat vervolgens ook nog heel leuk blijkt te zijn.

Het parfum

Wanneer je op internet een nog onbekend parfum besteld, is het altijd spannend hoe de geur daadwerkelijk zal zijn. Wanneer je iets nog nooit hebt geroken is het eigenlijk onmogelijk om een oordeel te hebben. Ik was dan ook erg benieuwd naar het parfum. Het doosje en de fles vielen meteen in de smaak. Niet heel spannend, maar wel stijlvol. Het flesje is fotogeniek en staat mooi op mijn wastafel. Niet heel belangrijk, maar altijd leuk wanneer het flesje van een parfum in de smaak valt.

Zoals vaker met nieuw parfum uitproberen, kon ik niet wachten om het parfum uit te proberen. Door de beschrijving van de geurnoten wist ik wel een beetje wat te verwachten. Het parfum bevat  jasmijn, tuberoos, patchouli, vanille en houtachtige noten.

Eerste indruk

Toen ik het parfum voor het eerst rook was ik blij verrast. Het betreft een eau de parfum, waardoor ik al een vermoeden had dat de geur sterk zou zijn. Vooral vanwege de specifieke geurnoten ook.

Het parfum vind ik op zich heel lekker ruiken, de geur is alleen te sterk voor mij. Ik houd heel erg van vanille, maar kan er in combinatie met andere sterke geurnoten heel slecht tegen. Niet omdat ik de geur niet lekker vind, maar omdat het te sterk is.

Ik weet zeker dat er dames (lees: en heren) zijn die dit parfum echt wel kunnen waarderen, maar voor mij is ‘ie een beetje té.

Zadig Voltaire Just RockZadig Voltaire Just Rock

Al met al vind ik het een goed parfum. De geur is lekker, alleen niet voor mij. Het flesje vind ik heel mooi en ik vond het ook tof dat ik dankzij dit parfum kennis heb gemaakt met een merk dat ik nog niet kende. Dit parfum is o.a. te koop bij Parfumania voor € 55,95 (50ml).

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn ter review.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?