Ali Express shoplog | accessoires

ali express shoplog

Om eerlijk te zijn heb ik een haat- liefdeverhouding met Ali Express. Van de ene kant vind ik het super leuk om een heleboel kleine frutsels te bestellen, maar van de andere kant betrap ik me erop dat ik vervolgens met meer dan de helft nooit meer iets doe. Eigenlijk is het een soort digitale Action, met een nog uitgebreider assortiment. Vandaag heb ik een Ali Express shoplog voor jullie.

shoplog

Een aantal maanden geleden plaatste ik een grote bestelling met allerlei verschillende items. Mijn bedoeling was om hier een video over te maken, maar kort daarna besloot ik dat video’s maken gewoon echt niets voor mij is. Tijdens het opruimen van mijn hobbykamer kwam ik de gigantische zak met spullen tegen, waardoor ik besloot om er wel een shoplog over te schrijven. Anders is het ook zo jammer.

Zeemeermin kwast

ali express shoplog

Deze make-up kwast kocht ik voor de zomer. Al lang voordat deze kwasten populair werden. Ik kocht de kwast eigenlijk omdat ik het een heel fotogeniek item vind en wil gaan gebruiken bij het fotograferen voor mijn blog. De kwaliteit is eigenlijk heel goed: het handvat is gemaakt van stevig plastic en de kwast voelt zacht en fluffy aan. Ik zal de kwast niet gaan gebruiken, omdat ik het meer een accessoire vind. De kwast is in allerlei varianten te koop. Ik kocht mijn kwast bij deze verkoper voor $2,61.

Spons-kwasten

ali express shoplog

Toen ik deze kwasten zag vond ik dat ze er echt heel handig uitzagen. Ik weet niet waarom, maar ik besloot om de kwasten te bestellen. Ik vond het een beetje lijken op beautyblenders met handvaten. De kwasten had ik al vrij snel in huis, met het resultaat dat ze al vier maanden vergeten in een hoekje lagen. Ook hier wilde ik graag een review-video over maken, maar dit heb ik uiteindelijk nooit gedaan. Ik weet ook niet of ik dit ooit ga gebruiken, omdat ik de sponsjes een beetje chemisch (lees: klinkt dat raar?) vind ogen. Ik kocht de kwasten voor bij deze verkoper voor $3,99.

Ketting

ali express shoplog

Per toeval kwam ik dit leuke kettinkje tegen. Omdat ik in de zomer op zoek was naar zo’n soort kettinkje, besloot ik om deze te bestellen. Het is niet heel veel soeps, maar het kan er wel mee door. Het oogt heel mooi en het staat ook wel mooi. Ik durf het alleen niet goed te dragen, omdat ik bang ben dat ik groene strepen krijg van het nep-goud. Al met al echt een leuk kettinkje, al is het maar voor af en toe. De originele advertentie is verwijderd, maar je kunt soortgelijke kettingkjes vinden wanneer je zoekt naar ‘bohemian choker’. Ik betaalde er ongeveer 1 euro voor.

Flamingo rietjes

ali express shoplog

Hierboven ook weer iets waarvan ik geen idee heb waarom ik het besteld heb en wat ik er mee moet. Kijk, dat gebeurt er dus met mijn brein zodra ik op Ali Express zit. Ik vind papieren rietjes namelijk heel vies. Dat neemt niet weg dat ze wel extreem fotogeniek en cute zijn. Ik bestelde deze twintig flamingo rietjes voor $2,31 bij deze verkoper.

Flamingo flesopener

ali express shoplog

Blijkbaar was ik in de flamingo-mood want ik bestelde ook deze mooie flesopener in de vorm van een flamingo. Voornamelijk – alweer – omdat het zo/n fotogeniek dingetje is. De flesopener is gemaakt van stevig metaal en is mooi afgewerkt. Hier ben ik wel heel blij mee – al is het om af en toe foto’s mee te maken. De flesopener kocht ik bij deze verkoper voor $1,67.

Mini-rokje

ali express shoplog

Kleding bestellen bij Ali Express doe ik eigenlijk nooit, omdat het nooit echt goed past. Voor dit rokje maakte ik een uitzondering, met als resultaat dat het de pasvorm gewoon echt slecht is. Het is een maat M, maar echt extreem klein. Daarnaast ruikt het stof ontzettend naar jute. Heel vies. De kwaliteit is eigenlijk ook niet zo oké – het rokje is niet eens gevoerd. Ik vond het rokje ontzettend mooi vanwege het leuke stofje, jammer dat het tegenvalt. Want het had zo mooi kunnen zijn. Het rokje komt van deze verkoper en kostte $7,99.

Zoals jullie kunnen lezen ben ik een beetje cynisch over Ali Express. Vooral omdat ik er altijd onnodig geld uitgeef en later denk: WAAROM?! Toch vind ik bovenstaande items – op de spons-kwasten na dan – wel heel tof. De meeste items zijn bedoeld als accessoires om foto’s mee te maken. Van het rokje kan ik misschien nog iets anders maken, zodra ik het een keer gewassen heb. Ik heb nog meer spulletjes die ik binnenkort in een tweede post zal laten zien.

 

Bestel jij wel eens iets bij Ali Express? xA

Volg:
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben dertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

Share:

5 Reacties

 1. 29 november 2017 / 21:07

  Ik heb dat dus ook met Ali Express haha, zoveel leuke hebbedingetjes die ik eigenlijk nooit gebruik. Ik bestel er ook altijd teveel telefoonhoesjes! Ik vind het kettinkje heel leuk xxx

 2. 29 november 2017 / 18:00

  Ik vind van die interieurdingetjes altijd leuk, zoals die flesopener. Dat zijn van die dingen die niet super obvious aanwezig zijn, maar als je gasten hebt en zoiets bovenhaalt krijg je toch altijd complimentjes hé. Verder bestel ik mijn juwelen tegenwoordig bijna altijd bij dezelfde store omdat ik weet dat de kwaliteit er heel goed is.
  Zonde van je rokje! Ziet er inderdaad heel leuk uit! Heb je naar de maattabel gekeken? Normaal moeten de afmetingen daar wel overeen komen maar ik heb er zelf ook geen ervaring mee. Nog geen échte kledij gekocht. Wel een heeeel goede Triangle bikini dupe. Draag hem al drie zomers met veel plezier!

 3. 28 november 2017 / 12:22

  Ik vind zelf die mermaid kwasten zo leuk!

 4. 28 november 2017 / 10:53

  Ahh die rietjes! Die vind ik echt super leuk! Word altijd zo hebberig van AliExpress haha, maar inderdaad, ik doe soms ook niet veel meer met mijn aankopen..

 5. 28 november 2017 / 10:05

  Wat zonde van het rokje want het ziet er wel echt heel leuk uit! Misschien kan je hem nog omtoveren tot tasje ofzo haha :) De ketting is echt prachtig trouwens!


Zoek je iets?