Dr Martens 1460 Patent Black

Dat ik van schoenen houd is algemeen bekend. Ik was dan ook erg blij toen ik in samenwerking met Footway een paar schoenen mocht uitkiezen. Mijn oog viel meteen op de Dr Martens 1460 in zwart lakleer, deze stonden namelijk al een tijdje op mijn wishlist.

Dr Martens

Deze Dr Martens vind ik al een hele tijd leuk. Toen ik tien jaar oud was, had ik al eerder deze schoenen. Ik heb er toen heel wat uurtjes op doorgebracht, maar uiteindelijk werden ze te klein. Ik kan me vooral herinneren dat ze zo fijn liepen en dat ik er veel plezier van had. Nu, bijna twintig jaar later, vind ze nog steeds erg leuk en ik ben dan ook blij dat ik een nieuw paar heb. Dr Martens heeft een aantal modellen die ik heel tof vind. Zo vind ik de laarzen in burgundy ook mooi.

mijn ervaring

Vol verwachting keek ik uit naar het pakketje. Ik was dan ook echt super enthousiast toen de pakketjesman eindelijk voor de deur stond. Toen ik de schoenen voor de eerste keer aantrok schrok ik wel een beetje. Ik heb namelijk een heel hoge wreef en de schoenen deden meteen al ontzettend veel pijn. Met name de stiknaad bovenop de wreef zat echt niet lekker. Toen ik de schoenen even vijf minuten aan mijn voeten had om  de maat uit te proberen, begonnen mijn tenen te tintelen. Zo strak zaten ze op de wreef.

Ik zag niet echt hoe ik dit kon uitlopen. Ik weet dat Dr Martens uitlopen een pijnlijke bijkomstigheid kan zijn, maar tintelende tenen is natuurlijk wel een totaal andere niveau dan een aantal pijnlijke blaren op je hielen. Gelukkig las ik ergens dat de inlegzolen eruit gehaald kunnen worden. Dit was mijn redding, want zonder inlegzolen zitten de Dr Martens perfect. Ik heb nergens meer last van en ik heb geen moment pijn aan mijn voeten gehad. En dat terwijl ik ze toch al een aantal dagen gedragen heb. ZO BLIJ.

Ik verwachtte een nachtmerrie, maar het is me ontzettend meegevallen. Mijn tip van Flip is dus: geen pijn hebben, maar gewoon de inlegzolen eruit halen. Het kan zelfs zo zijn dat dan na het uitlopen de zolen er wél gewoon in kunt doen.

Footway

Voordat ik definitief besloot om de Dr Martens te bestellen, heb ik eerst de hele collectie in de webshop bekeken. Footway heeft een groot assortiment, met ontzettend veel keuze. Ondanks dat ik mijn keuze eigenlijk al had gemaakt, wilde ik toch graag de hele collectie zien.

Makkelijk aan de webshop is dat je op verschillende manieren kunt zoeken en filteren. Zo kun je op merk of maat zoeken en zijn er nog veel andere opties om te filteren. Handig, vooral omdat er zoveel verschillende items in de webshop staan.

bestelling plaatsen en verzenden

Toen ik zeker was van mijn keuze, heb ik de bestelling geplaatst. Dit ging allemaal heel makkelijk, duidelijk en snel. Een pluspunt is dat ik de schoenen de dag erna, dus nog geen vierentwintig uur later, al in huis had. Zo onwijs snel! Ik vind het altijd heel klantvriendelijk en leuk wanneer webshops zorgen dat bestellingen binnen vierentwintig uur worden bezorgd. Ik weet zeker dat ik veel plezier ga hebben van mijn Dr Martens.

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn ter review.

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

6 Reacties

 1. 2 maart 2018 / 14:16

  Wat een mooie gave foto’s zeg en die schoenen zijn erg leuk!

 2. 2 maart 2018 / 13:44

  Wat een geweldige look met de schoenen! Ik hou van dr Martens. <3
  Liefs,
  Evelien

 3. 2 maart 2018 / 09:40

  Dit staat je super goed, mooie foto’s! Ik heb laatst dr. Martens gepast, maar ze passen niet goed bij mijn voeten lijkt wel, ik slip eruit..

 4. 2 maart 2018 / 08:51

  Wat een super toffe schoenen! Ik vind je hele outfit leuk, lekker stoer! :) Wat een geluk dat je de zooltjes eruit kan halen, dat scheelt een hoop. Footway ken ik nog niet, ik ga de webshop eens bezoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?