BIRTHDAY WISHLIST

Volgende week word ik dertig. Iets waar ik eigenlijk met heel veel tegenzin naar toe ben aan het hoppen. Geen idee hoezo, maar het voelt zo definitief en raar om geen twintiger meer te zijn. Ik weet dat leeftijd maar een getal is, maar toch geeft het me een vreemd gevoel om dertig te worden. Dat neemt niet weg dat het natuurlijk wel een feestje waard is. Je wordt tenslotte maar één keer dertig.

De afgelopen dagen werd er regelmatig aan me gevraagd wat ik graag voor mijn verjaardag zou willen. Inmiddels weten insiders dat ze door wat speurwerk op mijn blog wel een cadeautje kunnen verzinnen, dus bij deze: mijn actuele wishlist.

 • Fujifilm Instax Square instant film. Van Tom kreeg ik een aantal dagen geleden al mijn eerste cadeautje: een Instax Square SQ10. De (witte) Instax mini stond al een tijdje op mijn wishlist, totdat ik de SQ10 voorbij zag komen op internet. Deze camera heeft meer opties dan de ‘gewone’ Instax en daarom vond ik deze echt heel tof. Je kunt de foto’s bekijken en eventueel bewerken met filters voordat je ze afdrukt. Films voor deze camera zijn dus meer dan welkom, want ik wel zoveel mogelijk leuke momenten vastleggen en printen <3
 • Olivia Burton horloge. Deze horloges kwam ik een tijdje geleden tegen en ik vind ze echt ZO mooi. Er zijn een heleboel verschillende soorten en motiefjes, maar ik vind die met de 3D Bee echt super leuk.
 • Deze tas van Zara heb ik op IG veel langs zien komen. Ik vind het echt een cutie, zeker met het oog op de lente- en zomermaanden.
 • De laatste maanden zijn Tom en ik druk bezig geweest met het verzamelen van LP’s die we leuk vinden. Er staan er nog een aantal op ons lijstje. Hierboven twee platen die nog op mijn wishlist staan: Back to Black van Amy Winehouse en Love You Live van The Rolling Stones.
 • Deze sneakers van Puma vind ik heel tof, vooral omdat ze een soort platform zool hebben.
 • Er zijn een aantal Funko Pops! die ik heel tof vind, waaronder Eeyore en Dumbledore.
 • De laatste maanden heb ik heel wat planten bij elkaar gespaard en onze woonkamer veranderde langzaam in een soort jungle. Ik ben echt van planten gaan houden en zou nog wel een aantal cactussen willen <3.
 • Een lekker flesje parfum (lees: want die zijn inmiddels bijna allemaal op)
 • Garen om mee te breien
 • Goodies van Lush, ik ben heel erg nieuwsgierig naar Rump
 • Geurstokjes van Rituals (Laughing Buddha is favoriet)
 • Een leuke plant

Maar eigenlijk vind ik alles leuk. Ik weet ook zeker dat de mensen die mij echt kennen wel iets leuks kunnen verzinnen :-).

Het voelt altijd een beetje gek en hebberig om een wishlist online te zetten, maar ik weet dat er mensen zijn die er ieder jaar dankbaar gebruik van maken. Daarnaast is het ook wel een beetje een blogger-dingetje :-)

Wat staat er nog op jouw wishlist? xA

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg:
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben negenentwintig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

Share:

1 Reactie

 1. 14 mei 2018 / 00:11

  haha Eeyoree wat een schatje zeg! ik was altijd fan van Winnie.

  liefs en prachtig horloge is dat inderdaad!