Winkelen bij DM en plantjes kijken

Het voordeel van aan de grens wonen is dat je binnen no-time in Duitsland bent. Aachen is nog geen twintig minuten rijden en het is echt de moeite om af en toe bij de DM te gaan shoppen. Vorige week brachten we weer eens een middag door in Aachen en bezochten een aantal winkels. Vandaag laat ik zien wat ik allemaal kocht.

winkelen bij DM

Ik kan me echt verheugen op een bezoek aan DM. Niet alleen omdat ik het echt als ‘uitje’ zie, maar ook omdat het assortiment heel anders is dan hier in Nederland. Ik vind het altijd heel leuk om nieuwe merken en producten te ontdekken, daar kan ik echt blij van worden. Daarnaast vind ik het eigen merk van DM heel fijn en dat is natuurlijk ook alleen bij DM zelf verkrijgbaar.

Wanneer je zelf al eens bij een DM bent geweest zul je weten dat veel producten er een stuk goedkoper zijn. Merken die hier in Nederland ook kunt kopen zijn bij de DM soms meer dan de helft goedkoper. En wanneer je bepaalde producten veel gebruikt, kan het wel voordeliger zijn om ze in Duitsland te gaan kopen. Dat geldt trouwens niet alleen voor verzorgingsproducten, maar ook voor boodschappen.

wat shopte ik bij DM?

Iets dat ik standaard bij DM koop zijn deze douchegels. Ze hebben hier veel verschillende varianten van en er zijn telkens weer andere geuren verkrijgbaar. Ik besloot om deze twee geuren te kopen voor op vakantie. Ze ruiken allebei heerlijk zomers en ik vind ze heel fijn in gebruik. Daarnaast vind ik het een voordeel dat ze vegan zijn én maar 55 cent kosten.

Winkelen bij DM Winkelen bij DM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Langhaar Mädchen

Toen ik bij de haarproducten aan het kijken was, kwam ik de producten van Langhaar Mädchen tegen. De verpakkingen zien er echt onwijs zomers en cute uit. Ik besloot om twee producten te kopen om uit te proberen: de salt spray (€2,45) en de haarpoeder (€2,45). Ik ben heel benieuwd naar deze producten. Ik word in ieder geval vrolijk van de verpakking. En wederom VEGAN :-)

Winkelen bij DM

trend it up

Dit is het eigen make-up merk van DM. Het merk verkoopt bij elke kleur lipstick een bijpassende lipliner. En dat voor een leuke prijs. Zo heb je voor nog geen €5,00 een setje. Dat vind ik echt heel handig en daarnaast zijn de producten erg fijn. Ik vind de ultra matte lipstick erg fijn en besloot om nog een kleurtje mee te nemen Ik koos voor deze zachte rode kleur. De lipsticks kosten €2,25 en de lipliners €1,95.

Daarnaast ontdekte ik een merk dat ik niet eerder zag bij DM: LOVinity. Ik besloot om een mooi rood lakje mee te nemen, omdat ik het flesje zo mooi vind. Later las ik op een andere blog dat deze lakken ook bij Etos verkrijgbaar zijn. Echt een aanrader als je het mij vraagt. Een een voordeel dat ze vegan zijn. De lakken kosten €6,45.

Winkelen bij DM

Ondanks dat ik geen voorbeeldige vegetariër ben, probeer ik ook op andere manieren op te letten. Daarom vind ik het onwijs fijn dat DM zoveel mooie en fijne vegan producten verkoopt.

micro cactus

Na ons bezoek aan de DM, zijn we ook nog even naar een tuincentrum in de buurt geweest. Heel leuk, want ik hou van tuincentra <3! Na wat tussen de plantjes te hebben gekeken – het hele huis staat al vol – kwam ik toch nog iets leuks tegen: mini cactusjes! Echt, mini mini mini. Ik besloot om er eentje te kopen. Deze neemt immers niet zoveel plaats in beslag. In het echt is ‘ie nog kleiner dan op de foto. Om maar even aan te geven hoe mini mini hij is.

Winkelen bij DM

Behalve bovenstaande dingen kocht ik nog wat niet-interessante verzorgingsproducten zoals tandpasta, listerine, scheerschuim en scheermesjes. Ook die dingen zijn bij de DM (lees: of gewoon in Duitsland) een stuk goedkoper dan hier. Daarnaast verkopen ze bij de supermarkt een heleboel goede vegetarische/vegan producten. Veel meer dan hier in NL en ook weer goedkoper.

Ga jij ook wel eens in Duitsland winkelen? xA

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Volg:
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben dertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

Share:

1 Reactie

  1. Inez
    15 mei 2018 / 22:26

    Hele mooie foto’s!
    Ik ga om de paar weken naar de DM, voornamelijk voor luiers die daar echt veel goedkoper zijn.


Zoek je iets?