Weekly diary 3

Goedemorgen! Ondanks dat mijn week niet zo leuk begon, eindigde de week echt fantastisch. Na meerdere keren enthousiast langs kuddes Alpaca’s te hebben gereden, kwam eindelijk het moment dat ik heel dichtbij ze mocht komen. En dat was zo leuk! Lees snel verder om te lezen wat ik deze week allemaal meemaakte.

Nog niet zo lang geleden kreeg ik een klein potje met alle ingrediënten om brownies van te maken. Ik ben niet zo’n wonder met bakken, maar besloot om ermee aan de slag te gaan. Er zat een recept bij wat extreem makkelijk was.

Het ging allemaal goed, maar de brownies waren aan de droge kant. De volgende keer moet ik er waarschijnlijk meer boter bij doen. Ik vond het wel echt leuk om te doen, dus ik denk dat ik het nog wel een keertje ga proberen.

 

Leuk hè? Wanneer de kat thuis op je ligt te wachten. Het probleem is echter…….we hebben helemaal geen kat! Hilarisch toch? Er lopen bij ons in de straat altijd een heleboel katten rond. Ik ben geen crazy cat lady, maar vind ze wel heel cute. Wanneer er een kat ons huis binnen wandelt, dan geef ik meestal een kommetje met water. Gewoon, omdat het zo ontzettend warm is en ze misschien dorst hebben. En blijkbaar praten ze dan met elkaar dat er bij ons water is. Of zo. Ik weet het niet. Er komen in ieder geval dagelijks katten op bezoek. Deze liep heel nonchalant naar binnen, alsof het zijn huis was.

En die dag vond ik het eigenlijk wel even gezellig, want ik had die ochtend niet zo’n fijn ochtend gehad.

 

Een collega van ons is pas geleden papa geworden. Daarom leek het me wel leuk om een klein cadeautje te geven. Ik ging op zoek naar iets leuks, maar dat bleek best lastig eigenlijk. Er is namelijk ZOVEEL liefs. Zo leuk allemaal! En ik vind het mega leuk dat alles bij Hema zo neutraal is. Ik kocht uiteindelijk een setje van een geel t-shirtje met een luipaard, met daarbij een kort broekje met een jungle print. Zo CUTE.

De maat kiezen vind ik ook altijd zo’n dingetje. Want alle baby’s zijn natuurlijk anders. Toen ik aan het twijfelen was, belde ik mijn vriend om te vragen hoe klein de baby was. En hij antwoordde – natuurlijk – met: ‘heel klein’. Dus ja, toen wist ik eigenlijk nog niets. Haha! Ik ging uiteindelijk maar voor maatje 62.

‘s Avonds liep deze kat door onze woonkamer, een andere dan de kat hierboven. Deze komt iedere dag in onze voortuin liggen en wanneer we thuis komen, komt hij altijd even naar ons toe. Ik heb hem al vaker water gegeven, ook overdag. Ik weet dat hij heus wel ergens naar toe kan om te drinken, maar vind het toch een beetje zielig met dit weer. En stiekem vind ik het wel leuk om even met hem te kroelen.

 

Op donderdag besloten we om nog even te gaan zwemmen. Voor onderweg gingen we avondeten halen bij BABs in Maastricht. Hier krijg je echt de meest lekkere burrito’s die je je maar kunt voorstellen. Vaak is het lastig om iets lekkers vegetarisch te krijgen in Maastricht, maar bij BABS zijn er zelfs meerdere opties. Zo vreselijk lekker, echt mijn lievelingseten. Mocht je een keer in Maastricht zijn: ga daar eten. Ligt in de straat van het station, dus je hoeft er niet naar te zoeken.

 

Op zaterdag kwam een grote wens van mij uit: ik ging namelijk met Alpaca’s wandelen! Wandelen had niet direct mijn voorkeur, maar ik vond het wel echt super leuk om een keer te doen. Ik ging samen met mijn tante en we hebben echt een leuke middag gehad, Super leuk om tussen een kudde Alpaca’s rond te lopen en om met ze te kunnen knuffelen. Hier zal deze week nog een uitgebreid artikel over online komen.

 

Hoe was jouw week? xA

Volg:
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben dertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

Share: