Tattoo Liner – Kat Von D

Tattoo Liner

Een aantal maanden geleden heb ik er bewust voor gekozen om minder make-up te gaan dragen. Daardoor ben ik de producten die ik wél nog gebruik steeds meer gaan waarderen. Vroeger smeerde ik gewoon standaard een heleboel op mijn gezicht, terwijl ik nu bewust kies voor fijne producten waar ik écht heel blij van word. Tijdens onze vakantie in Italië kocht ik een aantal producten van Kat Von D, waaronder de Lock-It Concealer Crème. Daar schreef ik een aantal weken geleden een review over. Vandaag vertel ik over mijn ervaringen met de bekende eyeliner van dit merk: de Tattoo Liner. Is het echt zo’n aanrader?

Tattoo Liner

Sinds ik eyeliner gebruik, zijn er al heel wat merken en soorten de revue gepasseerd. Ik begon ooit met de eyeliner van HEMA, omdat ik het kwastje zo onwijs fijn vond. Ik zette dagelijks gigantische strepen naast en boven mijn oogleden en deze eyeliner was daar perfect voor. Dat ‘ie niet zo waterproof was, nam ik voor lief. Door de jaren heen veranderde HEMA de samenstelling en verpakking van deze eyeliner zo vaak dat ik ‘m op een bepaald moment niet meer fijn vond en op zoek ging naar een andere eyeliner.

En die vond ik maar niet. Ik heb de afgelopen jaren heel wat eyeliners geprobeerd, van verschillende merken en prijsklassen en toch slaagde ik er niet in om een blijvertje te vinden. Totdat ik de Tattoo Liner probeerde – ik heb echt nog nooit zo’n fijne eyeliner gehad.

Tattoo LinerTattoo LinerTattoo LinerTattoo Liner

verpakking en vormgeving

Toen ik in de Sephora een aantal producten van Kat Von D kocht, was er net een Anniversary collectie uitgebracht. Daardoor heb ik een iets andere Tattoo Liner en ziet de verpakking en vormgeving er net iets anders uit dan anders. Volgens de dame die mij op dat moment hielp is de eyeliner precies hetzelfde, alleen de verpakking is anders. De ‘gewone’ variant was ook gewoon te koop, maar ik vond de gouden juist wel mooi.

Het smalle doosje waar de eyeliner in zit is goud met zwarte letters en details. Net zoals de eyeliner zelf – deze is ook goud met zwarte letters en details. Ik vind de verpakkingen en de algehele stijl van Kat Von D’s merk echt heel mooi. Het past precies bij Kat en was ze uitdraagt. En ondanks dat ik geen tattoo-meisje ben, kan ik deze stijl wel erg waarderen. Daarnaast vind ik haar producten gewoon onwijs goed.

Tattoo Liner

De eyeliner heeft een heel fijn kwastje. De punt ziet er een beetje uit alsof ‘ie van vilt is, maar dat is niet zo. Het zijn allemaal losse haartjes, die samen een perfecte en spitse punt vormen. Deze vormgeving zorgt ervoor dat de eyeliner heel precies en fijn werkt. Daardoor kun je heel precies te werk gaan en zien lijnen er mooi uit. Iets dat bij eyeliner heel handig is, we weten allemaal dat het op vroege ochtenden wel eens een beetje mis kan gaan.

 

het product

Wanneer ik een zwarte eyeliner koop, dan verwacht ik ook dat deze goed zwart is. En niet donkergrijs of doorzichtig zwart. Veel eyeliners geven gewoon niet genoeg kleur af, waardoor je meerdere lijnen moet trekken om het gewenste resultaat te behalen. Dat is bij deze eyeliner niet zo, hij is gewoon echt zwart en duidelijk.

Voor mij is het niet essentieel dat een eyeliner waterproof is, maar het is altijd handig. Ook daar voldoet deze eyeliner perfect aan. En ondanks dat hij waterproof is, laat de eyeliner zich met het juiste product toch heel makkelijk verwijderen. Ik heb er een hekel aan wanneer waterproof producten té waterproof zijn en je het tijdens het reinigen van je gezicht amper nog van je oogleden krijgt.

Het kwastje is heel fijn in gebruik. In het begin was ik heel sceptisch, omdat ik nooit goed overweg kon met eyeliner met een vilten punt. Ik was bang dat het met dit kwastje ook moeilijk zou gaan. Totdat ik erachter kwam dat dit kwastje een combinatie is van beiden: het is een kwastje in de vorm van een vilten punt. Als jullie snappen wat ik daarmee bedoel. Je hebt dus de techniek van een kwast, maar de precisie van een vilten punt. En dat werkt voor mij echt ideaal.

 

mijn mening

Het is voor mij altijd wel een dingetje wanneer ik er voor kies om duurdere make-up te kopen. Ik ben namelijk altijd bang dat het tegenvalt. Gelukkig stelt ook dit Kat Von D product mij niet teleur. Ik ben er namelijk ontzettend blij mee! Ik las op internet al een heleboel positieve dingen over deze eyeliner, maar dan nog kan een eigen ervaring anders zijn. Ik kan alleen maar zeggen dat deze positieve reviews kloppen. Deze eyeliner is gewoon fantastisch. Ik zou dit product nog honderd keer opnieuw kopen.

Alle producten van Kat Von D volledig vegan / dierproefvrij. Iets dat voor mij echt een pré is en waar ik echt op probeer te letten. De Tattoo Liner is verkrijgbaar in diverse webshops en bij Sephora. De Tattoo Liner kost €19,99 (17 ml).

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

2 Reacties

 1. 2 september 2018 / 11:45

  Ik gebruik deze eyeliner ook bijna iedere dag en wil echt niets anders meer! Zo fijn in gebruik en blijft zo mooi op zijn plek zitten. Deze verpakking wil ik toch wel echt helemaal geweldig!

  • Alyssa
   Auteur
   2 september 2018 / 20:52

   Ik wil ook geen andere meer! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?