Witte kerstboom

Yes, I did. Again. Vorige week ben ik druk in de weer geweest met het opzetten van onze kerstboom. Ieder jaar kijk ik ontzettend uit naar dit moment. Dat is dan ook de reden waarom ik er altijd al zo vroeg mee ben. Ik vind het zo leuk om hiermee bezig te zijn. Het is voor mij een creatief proces. Dit jaar hebben we gekozen voor een witte kerstboom.

Witte kerstboom

Zoals jullie je wellicht nog kunnen herinneren had ik de afgelopen twee jaar een groene boom, met alleen maar witte versieringen en kerstballen. Deze kerstboom vond ik altijd prachtigi en deze ga ik in de toekomst zeker nog eens opzetten. Voor dit jaar kozen we voor een witte kerstboom, met roze, beige, gele, gouden, witte en rode versieringen en ballen. Ik zag dit ergens in een woonmagazine en vind de kleurencombinatie prachtig.

Kerstballen

Toen ik vorig jaar vlak na de kerst door Intratuin liep, kwam ik op het idee om al kerstinkopen voor dit jaar te doen. Dit zullen sommige wel heel vreemd vinden, maar eigenlijk was het logisch. Er was namelijk veel korting en ik had voor weinig geld, onwijs veel mooie kerstballen en andere versieringen. Dat scheelt echt en kan ik iedereen als tip meegeven.

We wisten op dat moment al dat het een witte kerstboom zou worden dit jaar en daarom kocht ik al een heleboel kerstballen voor in onze toekomstige boom. Die nu dus in onze woonkamer staat. Ik ben er heel erg blij mee. Het is zo gezellig.

Zelf kerstversiering maken

Net zoals voorgaande jaren wil ik nog wat kerstversiering zelf gaan maken. Het lijkt me leuk om nog wat dingen voor in de boom te knutselen. Net zoals een aantal jaar geleden wil ik graag een aantal van mijn creaties op mijn blog gaan tonen. Vinden jullie dit leuk om te zien?

Zie hier trouwens onze kerstboom van vorig jaar. Met mijn betoog over mensen die mijn vibe killen, omdat ik de kerstboom al zo vroeg heb opgezet.

Welke kleur heeft jouw kerstboom? xA

Volg:
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben dertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

Share:

4 Reacties

 1. 8 november 2018 / 22:09

  Wauw! Wat is de boom prachtig versierd.
  Liefs,
  Evelien

 2. 8 november 2018 / 18:39

  Mooi hoor! Ik heb ook een witte boom, maar ik denk niet dat ik hem dit jaar op zet. Heb ook nog helemaal geen zin in kerst.

 3. 7 november 2018 / 16:17

  Heel tof. Ik ben fan van je roze hart. Hier nog in dubio wat we doen met de boom gezien onze dreumes nu loopt

  • Alyssa
   Auteur
   7 november 2018 / 22:42

   Thanks! Ik kan me voorstellen dat jullie nog in dubio zijn, het lijkt me wel een uitdaging wanneer er een kleintje rondloopt :-)


Zoek je iets?