X-Mas Wishlist

Verheugen jullie je ook zo op de feestdagen? Behalve gezelligheid en (veel) lekker eten zijn de cadeaus ook een leuk onderdeel van de feestdagen. Niet zo zeer het krijgen, ik vind het verzinnen en kopen van de juiste cadeaus altijd heel leuk om te doen. Het is altijd een hele klus om alle cadeaus bij elkaar te zoeken en te verzinnen, maar wanneer alle pakjes ingepakt onder de boom liggen, is de missie geslaagd. Al sinds het begin van mijn blog plaats ik jaarlijks mijn verlanglijstje voor kerstmis, dit jaar dus ook.

Ieder jaar vind ik het altijd zó moeilijk om een lijstje te maken. Vooral omdat ik eigenlijk veel al zelf koop en te ongeduldig ben om het te bewaren voor met kerst (of mijn verjaardag). Het wordt daardoor altijd een nogal onsamenhangend geheel, dit jaar ook weer. Een lijstje van van alles en nog wat. 

 • Anouk – Wen d’r maar aan LP – aangezien ik de nieuwe cd van Anouk vaak luister via Spotify. (bol.com)
 • Nieuwe geurstokjes van Rituals, de oude zijn namelijk al een tijdje ‘op’. Rituals of Happy Buddha is mijn favoriet.
 • Een nieuw flesje van mijn favoriete parfum: Pure Poison van Dior. 
 • Dit broekje van Love Stories vind ik super super super leuk, maar eigenlijk vind ik gewoon alles van Love Stories heel leuk. 
 • Bij mijn laatste bestelling kreeg ik een sample van Love Stories parfum April Morning en die ruikt dus super lekker.
 • Voor mijn sieraden ben ik al een tijdje op zoek naar een mooi sieradenkistje. Deze doos van glas en gouden messing is precies wat ik zoek Het is eigenlijk een theedoos, maar dat maakt niet uit. het heeft vakjes en er kunnen sieraden in. (Xenos of Sissy-Boy)
 • Lezen doe ik graag en dan met name boeken waar ik iets van kan leren. Deze twee boeken wil ik nog graag lezen. (bol.com)
 • Aangezien we Bohemian Rhapsody echt een onwijs goede film vonden, zou ik wel graag de LP willen hebben. Hier staan nummers op die nog nooit eerder zijn uitgebracht. (bol.com)
 • Voor in onze boekenkast heb ik inmiddels een aantal Funko! Pops bij elkaar gespaard. Waaronder Dumbledore en Amy Winehouse. Hagrid staat ook nog op mijn verlanglijstje, die is iets groter dan normaal. (large.nl)
 • Dat breien mijn meest favoriete hobby is, is inmiddels wel bekend. Er staan nog een aantal projecten op de planning en voor sommige heb ik nog wat garen nodig. Dit garen van Annell (Kid-Annell) is echt heel mooi en fijn. Van deze vier kleuren zou ik nog wel wat bolletjes kunnen gebruiken (ongeveer zes per kleur). Het zijn de kleuren zwart (3159), koraal (3178), taupe (3174) en huidskleur (3170).
 • In Londen hebben Tom en ik een kleine zoektocht gehouden naar de perfecte Nike AF1. Ik zag in Camden Town heel mooie, maar die bleken voor kinderen. Dat op zich was niet zo erg, maar ze waren er niet in mijn maat. Op de website van Nike kwam ik erachter dat je zelf Nikes kunt stylen met een tekst op de hiel. Lijkt me echt SUPER leuk. 
 • En mijn wishlist zou niet compleet zijn zonder een paar van mijn favoriete merk qua schoenen. Deze laarsjes van Isabel Marant vind ik echt prachtig en tijdloos. Ik heb gezocht nog iets vergelijkbaars, maar heb nog niets kunnen vinden wat ik even mooi of leuk vind. 

Verder ben ik al een tijdje op zoek naar een heel dun, subtiel zilver kettinkje. Ik heb er nu wel één, maar die vind ik eigenlijk nog net ietsje te dik. Ik wil graag een zilveren hangertje van de letter ‘T’. Ik kwam terecht bij Minitials, maar vind het echt te duur voor wat het is. Het lijkt me leuk om een aantal zilveren kettinkjes te dragen, van verschillende lengtes. Ik heb er al eentje met een Hamza handje, een piepklein maantje zou ik ook heel tof vinden. Iets in deze stijl. 

Cadeautjes verzinnen vind ik zo moeilijk, aangezien ik heel veel dingen leuk vind. Behalve creatief bezig zijn, vind ik vintage spulletjes altijd leuk. Om in huis bezig te zijn met het stylen en verplaatsen van ons interieur. Dankzij Juup heb ik nog steeds een grote liefde voor teckels. De mensen die mij kennen weten dat ik een  zwak heb voor alpaca´s. Ik vind lezen leuk en ben veel bezig met persoonlijke groei en boeken met dit thema. Dus ja, ik denk dat er wel iets te verzinnen valt :-)

 

Wat staat er op jouw verlanglijstje dit jaar? xA

Volg:
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben dertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

Share:

1 Reactie

 1. 12 december 2018 / 19:02

  Wat een leuke wensenlijst! Rituals geurstokjes zijn altijd fijn, wij hebben ze ook in huis.


Zoek je iets?