Hotel The Match Eindhoven

Afgelopen weekend verbleef ik samen met Tom een nachtje in Eindhoven. We hebben het heel leuk gehad! Een beetje winkelen, lekker eten en fijn slapen in een hotel. We sliepen in Hotel The Match, een nieuw hotel dat op 14 januari j.l. geopend werd. Hotel The Match is prachtig ingericht en de algehele sfeer is heel tof. Toch stimuleert het hotel met hun motto ‘check in, stay out‘ hun gasten om op pad te gaan in Eindhoven en vooral niet te blijven hangen in het (mooie) hotel. Wij hebben ons prima vermaakt in Eindhoven centrum, maar ook in het hotel.

Hotel The Match

Gezien de perfecte ligging van het hotel, is het niet moeilijk om in Eindhoven op pad te gaan. Hotel The Match is gelegen in de Kleine Berg (Centrum), op loopafstand van alle dingen die de moeite waard zijn om te bezoeken. Dankzij de centrale ligging ben je binnen no-time bij de leukste winkels, gezelligste barretjes en lekkerste restaurants. Dat is dan ook de insteek van hun hachtags #youarenotwelcomed en #checkinstayout: je hoeft namelijk niet in het hotel te blijven om het naar je zin te hebben.

Hotel The Match EindhovenHotel The Match EindhovenHotel The Match EindhovenHotel The Match Eindhoven

Hotel The Match heeft stijlvolle kamers met precies de luxe die je nodig hebt voor een bezoek aan Eindhoven. Tom en ik waren onder de indruk van het design en de inrichting van het hotel. Er is veel te zien, je blijft kijken. De muurtekeningen in de lobby zijn echte eyecatchers en de perfecte plek om mooie foto’s te maken.

We konden onze auto onder het hotel parkeren, om vervolgens met de lift naar boven te gaan. Vanuit de lift stap je dan meteen in de lobby. We werden ontvangen door een aardige dame die ons wat dingen heeft uitgelegd. Daarna was het tijd om in te checken bij de speciale desk. Die niet te missen is door de opvallende neonlichten.

Snel inchecken

Het inchecken ging snel. Dit mag je allemaal zelf doen met een computer. Zelfs de passen voor de kamer kun je zelf activeren door middel van deze computer. Ik vond het echt super handig en leuk om dit zelf te kunnen doen. Zo sta je niet lang te wachten voor een receptie, maar heb je alles in eigen hand. Natuurlijk is er wel altijd iemand die kan helpen wanneer het niet mocht lukken.

Vanuit deze speciale desk om in en uit te checken, heb je mooi zicht op de grote lobby en de winkel die 24/7 geopend is. In de winkel krijg je allerlei versnaperingen en drinken. Niet alleen om te snoepen, maar ook voor de honger. Mocht je dus midden in de nacht wakker omdat je honger hebt, dan kun je in dit hotel allerlei lekkers kopen. Ideaal als je het mij vraagt.

Bij het inchecken kregen we de optie om ontbijt toe te voegen aan ons verblijft. We besloten om zelf te gaan ontbijten ergens in Eindhoven, aangezien er allerlei leuke eetgelegenheden in de buurt van het hotel liggen. Het ontbijt wordt niet in het hotel zelf geserveerd, maar in het restaurant naast het hotel, Mr. Sister. Dit schijnt een heel leuke plek te zijn.

Heerlijke bedden

Toen we hadden ingecheckt, was het tijd om onze koffer naar de kamer te brengen. We sliepen op de tweede verdieping en gingen met de lift naar boven. We werden verrast door de sfeervolle gang met gekleurde neonlichten en bedrukte muren. Echt fantastisch, ik heb nog nooit zo’n mooie gangen in een hotel gezien.

De kamer vonden we ook erg mooi. Niet heel groot, maar wel met alle voorzieningen die je nodig hebt. Ons oog viel meteen op het mooie kingsize bed, de regendouche in de hoek van de kamer en de grote TV aan de muur. Ik weet dat het hotel stimuleert op juist naar buiten te gaan, maar wij kregen meteen zin om een aantal series op Netflix te kijken. Dat deden we overigens niet, we gingen lekker sushi eten.

De indeling van de kamer was anders dan anders, maar ik vond het heel goed. Voor mij hoeft een badkamer niet per se in een aparte ruimte te zijn. Ik vond het wel handig dat de wastafel en de douche zich gewoon in de kamer bevonden. Het toilet zat (gelukkig) wel achter een deur. Naast het bed stond een bank c.q. divan, waar we de koffer op konden plaatsen. Daarnaast was de kamer voorzien van mooi sfeerlicht met mooie lampen. We voelden ons thuis.

Valentijnsdag

We hebben die nacht echt heerlijk geslapen in het gigantische marshmallow-bed. Het matras lag heerlijk en de donsdeken was echt fijn. Niet dat we thuis geen fijn bed hebben, maar soms slaap je in een hotel zó anders dan thuis. Bizar maar waar.

Een leuke extra is dat in elke kamer een ‘Handy’ staat. Een soort telefoon waar je veel informatie op kunt vinden. Je mag als gast van het hotel deze Handy overal mee naar toe nemen tijdens je verblijf. Wij hebben de Handy niet echt gebruikt, maar ik kan me voorstellen dat het wel heel handig kan zijn.

Wat ons betreft is dit hotel wel voor herhaling vatbaar. Wanneer we nog eens in Eindhoven willen overnachten, zullen we zeker terugkeren naar dit hotel. We zijn al in veel andere hotels in Europa geweest, maar dit hotel was voor ons toch wel anders dan andere hotels. Dat zeg ik niet omdat ik ben uitgenodigd door het hotel, maar omdat het gewoon echt een heel tof hotel is. Met name door de mooie inrichting en innovatieve stijl en snufjes.

Dit artikel is onderdeel van een samenwerking.

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?